18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Ανόρθωση – Ομόνοια: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 21 Ιανουαρίου, 2017 0 851 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόν Κάρβερ:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εντυπωσιακή της επιστροφή στο παιχνίδι. Έδειξαν χαρακτήρα, στοιχείο το οποίο έχουμε δείξει και εμείς αρκετές φορές. Πριν ασχοληθώ με το παιχνίδι θα ήθελα να σχολιάσω την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό φάνηκε στην προσπάθεια των παιδιών στο τέλος. Νεκρό άλογο δεν μπορεί να πετάξει. Για εμάς η ισοπαλία αυτή είναι σαν ήττα. Θα ήθελα την Ανόρθωση στην εξάδα διότι τα παιχνίδια μεταξύ μας είναι άκρως ανταγωνιστικά.

Παίξαμε διαφορετικά σήμερα με έμφαση στην αντεπίθεση με κάποιες αλλαγές λόγω καταπόνησης των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε τόσο παιχνίδια μαζεμένα και θα ζητήσω εξήγηση γι’ αυτό. Δεν θέλω να αναφερθώ σε πολλές λεπτομέρειες θυμίζοντας ότι παίξαμε έξι παιχνίδια σε 18 ημέρες.»

levi

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς και έτσι όπως κύλησε, βοήθησε τον αντίπαλο που ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Δεν βρήκαμε τη λύση παρά την κατοχή της μπάλας.

Στο τέλος της ημέρας οφείλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την επιστροφή. Από την ομάδα έλειψαν χαρακτηριστικά όπως η μαχητικότητα και σήμερα τα είδα.

Εξακολουθούμε να έχουμε λίγους ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ ότι η αλλαγή στα διοικητικά θα φέρει ενίσχυση. Ήθελα να κάνω αλλαγές επιθετικά, αλλά δεν μπορούσα».