19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Μπράβο σε όλους, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που περάσαμε»

«Μπράβο σε όλους, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που περάσαμε»

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 787 Views

Για την πολύ μεγάλη νίκη, τον Πίτι ο οποίος άρχισε είδη να δίχνει την ποιότητα του, αλλά και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, αλλά και την γεμάτη βδομάδα που έρχεται μίλησε εκπρόσωπος τύπου Θεόδωρος Αντωνίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM.

Για την παρουσία του Πίτι…

«Νομίζω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει σπουδαίο παρελθόν. Αυτοί που έκαναν την κριτική για την ηλικία του, δεν ήξεραν αν ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση ή όχι. Διαφορετικά κριτική για το ποιον φέραμε δεν μπορούσε κανείς να κάνει. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα και δεν πάνε πολλά χρόνια που ήταν έκτος σκόρερ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Πίτι είναι άψογος επαγγελματίας, σιγά, σιγά ενσωματώνεται με την ομάδα»

Για την αντίδραση…

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αρχίσαμε καλά. Εκεί που χάσαμε ευκαιρίες για γκολ δεχθήκαμε ένα πανέμορφο γκολ από τον Κολοκούδια, ήταν πολύ ωραίο γκολ. Συνεχίσαμε στον δικό μας ρυθμό αλλά ανεβάσαμε κιόλας στροφές. Πήγαν καλά πολλοί ποδοσφαιριστές. Μπράβο σε όλους, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που περάσαμε, όμως δείξαμε ότι η φετινή ομάδα που χτίσαμε και την αναβάθμιση του Ιανουαρίου είναι μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος».

Για τον Αρουαμπαρένα που συμπλήρωσε κάρτες…
«Ο Αρουαμπαρένα συμπλήρωσε κάρτες. Και αυτός είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι τιμή μας που τον έχουμε στα γήπεδα μας. Πρέπει οι προπονητές να προστατεύουν αυτούς του ποδοσφαιριστές. Ο Αρουαμπαρένα πήρε σχεδόν όλες τις κίτρινες από αντίδραση. Δεν κάνει φάουλ στο παιχνίδι».

Διπλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο την ίδια ομάδα…
«Είναι δυο ντέρμπι. Ο Άρης είναι μια ομάδα της πόλης μας. Στο Κύπελλο θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την δουλειά με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Αφού τελειώσουμε την δουλειά στο Κύπελλο θα δούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος».

Για τον Μιτρέα…
«Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, όποτε είναι έτοιμος θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής ο οποίος αυτός είναι που θα κρίνει».