19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, εμείς θα καθορίσουμε την τύχη μας»

«Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, εμείς θα καθορίσουμε την τύχη μας»

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 673 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον SUPER SPORT FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για το θέμα με τον Άλβες…
«Έμεινε εκτός αποστολής κατόπιν απόφασης του προπονητικού επιτελείου και όταν τελείωσε το παιχνίδι ο προπονητής μας απάντησε σε σχετικό ερώτημα. Γράφονται πολλά όχι μόνο για τον Άλβες αλλά για πολλούς ποδοσφαιριστές, σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι έμεινε εκτός για τεχνικούς λόγους» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς κοιτάζουμε το αγωνιστικό κομμάτι, αυτούς που πήγαν στη Λεμεσό, τις απώλειες των βαθμών που δεν περιμέναμε. Τώρα είμαστε στην πλευρά των χαμένων της αγωνιστικής και θα πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα».

**«Με τη Νέα Σαλαμίνα είχαμε πολύ καλή εικόνα, μετά στην ρεβάνς του Κυπέλλου την οποία μετατρέψαμε σε τυπική διαδικασία και πήγαμε με αέρα στο Τσίρειο αλλά δεν επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική άνοδος. Δεν τα πήγαμε καλά, πληρώσαμε τα λάθη μας, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση, κανείς δεν μπορεί να το βάλει κάτι και καλούμαστε τώρα να δείξουμε ότι αφήνουμε πίσω το αποτέλεσμα στο Τσίρειο και κοιτάμε μπροστά»

**«Ο κόσμος εύκολα ενθουσιάζεται, εύκολα απογοητεύεται. Τις προσδοκίες τις καλλιέργησε η ομάδα με τις παρουσίες στα τελευταία δυο χρόνια και την φετινή περίοδο. Η ίδια ομάδα έπαιρνε το ένα εγκωμιαστικός σχόλιο μετά το άλλο. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, εμείς θα καθορίσουμε την τύχη μας»