27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ καλά, αλλά ο Μουρίνιο είναι άτυχος»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ καλά, αλλά ο Μουρίνιο είναι άτυχος»

By on 25 Ιανουαρίου, 2017 0 795 Views

Το να λέει καλή κουβέντα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για κάποιον άλλον, δεν είναι και κάτι που το συναντάς και κάθε μέρα. Πόσο μάλλον δε, για αυτόν που βρίσκεται σε θέση την οποίο εκείνος κατείχε.

Κι όμως, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει το έργο και την προσπάθεια του Ζοσέ Μουρίνιο: «Νομίζω πως ο Ζοσέ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και πως αρχίζει να βρίσκει τις σωστές λύσεις», δήλωσε στο BBC Sport και συνέχισε: «Στην αρχή της σεζόν δεν έπαιρνε σωστές αποφάσεις και παρασυρόταν από τα συναισθήματά του. Τώρα τον βλέπεις ήρεμο και υπό έλεγχο. Είναι ξεκάθαρο πως είναι σε στάδιο δημιουργίας ομάδας».

Ο Σερ Άλεξ μίλησε ακόμα και για τις πιθανότητες των «κόκκινων διαβόλων» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι οποίες, ελέω ισοπαλιών, είναι ελαφρώς μειωμένες: «Η ομάδα παίζει πολύ καλά, αλλά (ο Μουρίνιο) ήταν πολύ άτυχος. Είχε 6 ισοπαλίες στις οποίες είχε «πατήσει» τον αντίπαλο. Αν δεν ήταν αυτές, θα κοντραριζόταν με την Τσέλσι. Αυτό είναι το ατυχές σημείο της υπόθεσης και θα πρέπει να ζήσει με αυτό».