18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Kλοπ έχει παράπονα…γιατί κανείς δεν μιλά για τη διαιτησία

O Kλοπ έχει παράπονα…γιατί κανείς δεν μιλά για τη διαιτησία

By on 26 Ιανουαρίου, 2017 0 1008 Views

Η Λίβερπουλ δεν θα δώσει το «παρών» στο «Γουέμπλεϊ», στα τέλη του Φλεβάρη για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Δεν κατάφερε να φτάσει στην τελευταία ημέρα του θεσμού και να διεκδικήσει το τρόπαιο έπειτα και από τη δεύτερη ήττα που υπέστη από τη Σαουθάμπτον στα ημιτελικά, με τους «αγίους» να περνούν και από το «Άνφιλντ» με το 1-0 που διαμορφώθηκε με αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τετάρτης, με γκολ του Σέιν Λονγκ.

Ο Γερμανός κόουτς των «κόκκινων», στο flash interview λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του και προσπαθώντας να εξηγήσει τι πήγε λάθος για την ομάδα του, ανέφερε ότι: «Είχαμε καλές ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε το γκολ. Είχαν μια καλή και τυχερή επέμβαση από τον Φόρστερ, εμείς έπρεπε να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ, όμως δεν είχαμε το γκολ. Δεν μας έδωσαν κι ένα καθαρό πέναλτι σε χέρι του Λονγκ και είναι δύσκολο όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ψάχνεις ένα γκολ για ν’ ανοίξει το ματς, δεν έχεις την τύχη ούτε στο θέμα της διαιτησίας. Είχαμε πολλά θετικά πράγματα, με ικανοποίησαν αρκετά από αυτά που είδα, όμως ασφαλώς αποκλειστήκαμε.

Είναι ματς Κυπέλλου, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εμφάνιση, αλλά για το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό. Εμείς δεν είμαστε εκεί…

Απλά ποτέ κανείς δεν μιλάει για τη διαιτησία. Το ίδιο και μετά το ματς με τη Γιουνάιτεντ με το γκολ οφσάιντ, το ίδιο και σήμερα (σ.σ. Χθες) με το πέναλτι, πάλι κανείς δεν λέει κάτι…» ήταν τα λόγια του εκνευρισμένου και απογοητευμένου, Κλοπ.