2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Κάνει λάθος η ΟΥΕΦΑ, λέει η ΑΕΖ

By on 27 Ιανουαρίου, 2017 0 1461 Views

 

H AEZ δηλώνει αθώα και ελπίζει ότι δεν θα έχει συνέπειες σύμφωνα με τον Χρίστο Χρίστου ηγετικού στελέχους της ομάδας. Την άποψη του την στήριξε με δικά του επιχειρήματα στον SUPER  SPORT FM σε σημερινές δηλώσεις του:

«Στην δική μας περίπτωση υπάρχει λάθος. Αν είδατε το παιχνίδι είχαμε στην διάθεση μας μόνο 14 παίκτης, μόνο τρεις στον πάγκο. Έφυγαν περίπου 14 βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα, ενώ οι δυο βασικοί μας τερματοφύλακες  συν άλλου δυο δεν μπορούσαν να παίξουν. Κάναμε ενδεκάδα ανάγκης» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακόμα δεν μας ενημέρωσε επίσημα η ΚΟΠ. Χάναμε στο πρώτο 10λεπτο με 3-0 με τρία υπέροχα γκολ. Όταν στο 10΄ είναι  3-0 τότε πολλοί έπαιξαν. Η ΑΕΖ και στον α΄ γύρο όταν δεν δεχόταν γκολ γρήγορα τα πάλευε τα παιχνίδια. Όταν δεχθούμε γρήγορα γκολ έχουμε πρόβλημα λόγω αδυναμίας και απειρίας»

Τώρα θα πληρώσετε 50 χιλιάδες ευρώ…
«Αν κρίνει ο Αθλητικός Δικαστής ότι εμπλεκόμαστε τότε θα πληρώσουμε. Εγώ που είμαι στην ομάδα σας λέω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν κρίνει ο Αθλητικός Δικαστής ότι πρέπει να πληρώσουμε δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Εγώ νομίζω ότι θα δικαιωθούμε. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν δεν δικαιωθούμε».

Επικοινωνήσατε καθόλου με την ΚΟΠ για να ζητήσετε λεπτομέρειες;
«Μας είπαν ότι η ΟΥΕΦΑ είδε ότι παίχτηκαν πολλά λεφτά αλλά δεν μας διευκρίνισαν πόσα λεφτά ήταν αυτά και ότι το θέμα θα το εξετάσει ο Αθλητικός Δικαστής. Δεν μου έδωσαν να καταλάβω ότι η ΑΕΖ είναι με την πλάτη στον τοίχο».