2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καριέρα εκτός Κύπρου ονειρεύεται ο Λένος Σωφρονίου

Καριέρα εκτός Κύπρου ονειρεύεται ο Λένος Σωφρονίου

By on 30 Ιανουαρίου, 2017 0 1572 Views

Ο Λένος Σωφρονίου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΑΕΖ. Ο 22χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του Ζακακίου, που είχε σταθερά καλή παρουσία στον αγώνα και που απέκρουσε το πέναλτι του Τρισκόφσκι στις καθυστερήσεις, μίλησε στον Super Sport FM.

«Η ομάδα ήταν πολύ καλή χθες. Ότι μας είπε ο προπονητής το κάναμε. Κλείσαμε τους χώρους, προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε πίεση και ήρθε το πέναλτι που απέκρουσα και πήραμε την ισοπαλία. Μπορούσαμε να παίρναμε τη νίκη με την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό» ανέφερε αρχικά.

Για το πως βιώνει την παρουσία του στην ΑΕΖ…

«Στην αρχή είχα δυσκολίες. Τώρα δείχνω ποιος είμαι. Θα συνεχίσουμε και με τη βοήθεια όλων για να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας και γιατί όχι να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το ότι η ομάδα δεν έχει σταθερή παρουσία…

«Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν είμαστε σταθεροί. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα για το κύπελλο, αλλά και ΑΕΛ και Ομόνοια για το πρωτάθλημα. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είμαστε Κύπριοι. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι να βοηθά ο ένας τον άλλο. Έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όμως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα θα κριθούν στο τέλος. Έχουμε τα παιχνίδια με Δόξα και Αναγέννηση και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να πάμε στη β΄ φάση και να διεκδικήσουμε την παραμονή στην κατηγορία».

Για τη δική του παρουσία…

«Θέλω να πάω ψηλά. Θέλω να κάνω μεταγραφή και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ξεκίνησα την καριέρα μου από τη Νέα Σαλαμίνα και έφυγα πριν 2 χρόνια για να αγωνιστώ στο Ν&Σ Ερήμης. Το καλοκαίρι ήρθα στην ΑΕΖ».

Για τον Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος τον εμπιστεύτηκε…

«Μου έδωσε ευκαιρίες και τον ευχαριστώ πολύ».

Για το πέναλτι που απέκρουσε και αν μελέτησε τον κόουτς…

«Να πω την αλήθεια, όχι. Δεν μελέτησα κάτι. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Όλη η ομάδα πήγε καλά. Βλέπουμε μπροστά, η ομάδα προχωρά».