2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Είμαστε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους ενδιαφερόμενους»

«Είμαστε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους ενδιαφερόμενους»

By on 2 Φεβρουαρίου, 2017 0 811 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για της μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, για το αν υπήρξαν κρούσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές, την ετοιμότητα του Άρνασον, αλλά και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Το αν η ομάδα βγαίνει ενισχυμένη, εμείς λέμε ότι θα φανεί στο γήπεδο. η προσθήκη του Άρνασον και του Μπρέεβελντ, δυο έμπειρων παικτών εγνωσμένης αξίας, συν η δίψα του νεαρού Αζίζ, είναι τρεις κινήσεις που αυξάνουν τις επιλογές για τον προπονητή και την ποιότητα. Φυσικά προέκυψε η προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Όρσουλιτς, αλλά θα βρεθούν οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Ο στόχος ήταν να βγούμε πιο ενισχυμένοι. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Για το αν υπήρξαν κρούσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές: «Υπήρχε ενδιαφέρον και γι’ άλλους παίκτες, όπως για τον Ματ από ομάδα της Αγγλίας αλλά απορρίφθηκε. Υπήρχε πρόθεση να διατηρηθούν οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας και δεν ήμασταν διατεθειμένοι να ξεπουλήσουμε. Αυτό δείχνει την πρόθεση να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας και να διατηρήσουμε ένα βασικό κορμό την επόμενη σεζόν»

Για την ετοιμότητα του Άρνασον: «Ο ποδοσφαιριστής είχε παίξει δύο 90λεπτα με την Εθνική του στις 10 και στις 15 Ιανουαρίου απέναντι σε Κίνα και Χιλή. Άρα είναι σε καλή κατάσταση, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός».

Για την διάθεση των διαρκείας της νέας σεζόν: «Έχουμε πωλήσει 1649 εισιτήρια διαρκείας κι έχουμε αλλά 598 premium από πέρυσι, άρα μας κάνουν 2247. Θέλουμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό. Θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι αξίζει να πάρει διαρκείας».

Για τα τηλεοπτικά: «Είμαστε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους ενδιαφερόμενους. Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει η Primetel».