2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ομόνοια – ΑΕΖ: Συνέχισε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πάει για ντέρμπι

Ομόνοια – ΑΕΖ: Συνέχισε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πάει για ντέρμπι

By on 11 Φεβρουαρίου, 2017 0 671 Views

Η Ομόνοια υποδέχθηκε την ΑΕΖ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα του Τζόν Κάρβερ πήρε την νίκη με σκορ 2-0.

Η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη από την αρχή του αγώνα ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΖ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 41΄με την κεφαλιά του Μαμμίδη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45΄λέπτου.

Οι πράσινοι ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Χριστοφή στο 55΄με κεφαλιά μετά από ασφυκτική πίεση. Πέντε λεπτά αργότερα η Ομόνοια πέτυχε και δευτερο τέρμα και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, όταν ο Σέρινταν έδωσε μια πανέμορφη πάσα στον Κλέιτον που βγήκε φάτσα με τον Σωφρονίου και έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια πλέον έχει μπροστά της ένα πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα από το οποίο θα πρέπει να πάρει τα μέγιστα ώστε να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη της επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στα θετικά για του πράσινους το ότι κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζ.Κάρβερ): Kρέσιτς, Παναγιώτου (62′ Σοϊλέδης), Καρλίτος, Άρνασον, Νασιμέντο, Μπρέβελντ, Αζίζ, Κλέιτον, Χριστοφή, Κύπρου (73′ Ρουσιάς), Σέρινταν

ΑΕΖ (Δ.Δημητρίου): Σωφρονίου,Στυλιανού,Μαμμίδης,Σκόπλιακ,Φελισιεν,Κατσής,Ποσίνκοβιτς (73′ Παρασκευά),Στογίανοφ Παναγίωτου (46′ Σ. Παναγιώτου),Σεμέδο, Τσιμοντζί