27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Πάτησε και πάλι εξάδα η Ανόρθωση. Νίκη στο Μακάρειο

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 750 Views

Η Δόξα υποδέχθηκε την Ανόρθωση στο Μακάρειο στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Η Ανόρθωση πήρε νίκη χρυσάφι με 0-2 στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα και έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 21′ με τον Ράγιος αρχικά και τον Αλβες στην συνέχεια, ανάγκασαν το Νεγκρι σε διπλή απόκρουση με το 0-0 να μένει μέχρι τέλος του πρώτου μέρους. Στο 56′ η ομάδα του Ρόνι Λέβι έφτασε στο 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίτροβιτς και κεφαλαία του Ολιβέιρα, ευθύνη στην φάση φέρει και ο Νέγκρι ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την φάση. Στο 90+2 ο Καμπρέρα πέτυχε το τελικό 0-2 για την Ανόρθωση που ανέβηκε στην 5η θέση μόνη με τρίτη συνεχόμενη νίκη και καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο Α΄ημίχρονο όπου είχε την υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες.Οι αλλαγές του Λέβι σκόρραραν και γενικά η ομάδα του Λέβι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Στα άκρως θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου η ανέπαφη εστία για ακόμη ένα αγώνα. Η Δόξα πλέον νιώθει και τον κίνδυνο του απευθείας υποβιβασμού.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Πουτζιουρής, Σεράν, Λεονάρντο, Κορομίνας, Μπραούλιο (75′ Φοφανά), Κάστρο (57′ Γουίλσον), Ρεδόνδο, Ρούντι, Σάντζες, Παουλίνιο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Ερέρο, Σιβού, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Οικονομίδης (46′ Ολιβέιρα), Ράγιος, Άλβες (80′ Καμπρέρα), Καλό (83′ Καλδερόν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παουλίνιο (6η) /Σιβού (4η)