6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πικρή γεύση αλλά και εικόνα που δίνει δύναμη στην ΑΕΚ

Πικρή γεύση αλλά και εικόνα που δίνει δύναμη στην ΑΕΚ

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 1015 Views

Η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της και η ισοφάριση στην εκπνοή του ντέρμπι με την ΑΕΛ της άφησε πικρή γεύση έστω και αν σαν ομάδα έδειξε στα δύο εκτός έδρας ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ ότι έχει δυνατότητες.Από την εικόνα που έβγαλε η ΑΕΚ στα τελευταία παιγνίδια παίρνει δύναμη σαν ομάδα αλλά ασφαλώς για να πετύχει τους στόχους της θα πρέπει στη συνέχεια να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της.Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει πολύ πικρή γεύση. Είναι ιδιαίτερα σκληρό να δέχεσαι το γκολ σε μια από τις τελευταίες φάσεις. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη όμως δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε δύο βαθμούς. Ήταν μια συνέχεια της εικόνας και της εμφάνισης που έβγαλε η ομάδα στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο. Και στα δύο παιχνίδια δεχτήκαμε την ισοφάριση. Παίρνουμε δύναμη από τη γενικότερη εικόνα. Είχαμε την ευκαιρία να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε με δέκα παίκτες και μια αδράνεια μας κόστισε τη φάση της ισοφάρισης. Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε ένα λάθος και το πληρώνουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα μας τα δώσει η τύχη».

Για το ότι η ομάδα εξήλθε ισόπαλη 1-1 για 4η συνεχόμενη φορά…

«Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αλλά ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Στέκομαι στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πήγαμε σε ΓΣΠ και Τσίρειο για τη νίκη και το δείξαμε. Δεν έχει κανείς παράπονο από την προσπάθεια που έγινε».

Για την κόκκινη του Μοϊσόφ…

«Ήταν λάθος όμως δεν πρόκειται να στήσουμε στον τοίχο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Στο τέλος το πληρώσαμε δεχόμενοι το γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι τόσο άγρια η ομορφιά του ποδοσφαίρου που η ΑΕΛ είχε μεγάλη φάση μετά το 1-1 για να πετύχει και δεύτερο γκολ».

Για τον Γιωργαλλίδη…

«Απέδειξε ότι ορθώς πράξαμε το καλοκαίρι και τον εμπιστευτήκαμε. Γνωρίζει ο κάθε Κύπριος φίλαθλος την ποιότητα και τον χαρακτήρα του. Δεν ήταν μόνο αυτός. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και δεν πρέπει να αδικηθεί κανείς».

Για τα όσα λέχθηκαν από πλευράς ΑΕΛ για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ…

«Κάθε ομάδα προσπαθεί με το δικό της τρόπο να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ευκαιρίες, κάναμε φάσεις. Η ΑΕΛ μας πίεσε μετά από που μείναμε με δέκα παίκτες. Δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει ότι παίζαμε άμυνα».