4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ομόνοια – Απόλλων: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα, πανέμορφο παιχνίδι στο ΓΣΠ

Ομόνοια – Απόλλων: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα, πανέμορφο παιχνίδι στο ΓΣΠ

By on 15 Φεβρουαρίου, 2017 0 758 Views

Η Ομόνοια φιλοξένησε στο «ΓΣΠ» τον Απόλλωνα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Coca Cola. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αν και η Ομόνοια είχε και αυτή κάποιες καλές στιγμές. Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου  με 0-2 χάρη στα γκολ των Μαγκλίτσα στο 10ο και Άλεξ Ντα Σίλβα με πέναλτι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Ομόνοια να είναι πιο επιθετική, τον Απόλλωνα όμως να διατηρεί το υπέρ του αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια άρχισε να αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58’ έφτασαν στην μείωση του σκορ. Ο Χριστοφή έκανε την σέντρα ακριβείας από δεξιά στον Κλέιτον ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίκτυα για το 1-2. Στο 63’ ο Χριστοφή από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής και πέτυχε το 2-2 μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Αζίζ.

Στα τελευταία λεπτά η Ομόνοια ήταν πιο επιθετική, πλησίασε περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ποδοσφαίρου το οποίο βρήκε Ομόνοια και Απόλλωνα να συμβιβάζονται στο 2-2. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό, με τον Απόλλωνα να έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης καθώς βολεύεται και με ισοπαλία 0-0 η 1-1 στο Τσίρειο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Kρέσιτς, Παναγιώτου, Σοϊλέδης, Βύντρα, Νασιμέντο, Μαργκάσα, Κατελάρης (46’Μπρέβελντ), Κλέιτον, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ, Κύπρου (46’Αζίζ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Πέδρο, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Γκόμες (89’Βασιλείου), Σακέτι, Χάμπος (66’Στυλιανού), Σαρδινέρο, Παπουλής (36’Μπεντόγια), Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παναγιώτου – Ντα Σίλβα, Γκόμες.