7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Άρης – Αναγέννηση: Έκανε το αυτονόητο

By on 18 Φεβρουαρίου, 2017 0 635 Views

Ο Άρης υποδέχθηκε την Αναγέννηση στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Ο Άρης πήρε την νίκη με 4-0.

Ο Άρης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν ο Σκούρτης στο 28΄  μετά την ασταθή απόκρουση του Μάστρου, και με δυνατό σουτ απο κοντά άνοιξετο σκορ, για να έρθει το 2-0 στο 60΄όταν ο Μαραγκουδάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάρτινς. Στο 78′  Γκονζάλες – Πούλπο μετά απο κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Στο 89΄ ο Γκονζάλες – Πούλπο με δεύτερο προσωπικό γκολ πέτυχε το τελικό 4-0.

Σημαντική νίκη για τον Άρη που τον ανεβάζει στους 21 βαθμούς. Μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα αποφύγει την διαβάθμιση η Αναγέννηση.

ΑΡΗΣ (Ν.Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Παχίπης, Σκούρτης,, Μάρτινς(79′ Κ.Παύλου), Μαραγκουδάκης, Ράντου, Ράσμους, Γιούσεφ(67’Φράγκος), Μενέντες

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Ζ.Ζουβάνη): Μάστρου, Φωτίου, Ιωάννου, Χριστοδούλου, Βλασόπουλος, Κολάνης(68’Λ.Χριστοδούλου) , Θεράποντος, Ρίβας, Ράτκοβιτς, Κούντικ, Παφίτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ευσταθίου /Φωτίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ν. Αθανασίου (Χ. Σπανός, Γ. Σάββα)