20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΚ – Ανόρθωση: Μια κυρία απ’ το χθές, πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης!

ΑΕΚ – Ανόρθωση: Μια κυρία απ’ το χθές, πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης!

By on 22 Φεβρουαρίου, 2017 0 1165 Views

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση πήρε μεγάλη νίκη με σκόρ 1-3 και κατ’ επέκταση σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης.

Η Ανόρθωση μπήκε με δυναμική στο παιχνίδι και μόλις στο 5΄ο Άλβες έδωσε την ασσίστ στον Ράγιος που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Πάμπλο και έκανε το 0-1. Στο 11΄ η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μοϊσόφ στον Καλό. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Ράγιος για το 0-2 ζευγαρώνοντας τα δικά του γκολ αλλά και της ομάδας του. Στο 30΄ ο Νικολάου σφύριξε πέναλτι για χέρι του Άλβες, όμως ακυρώνει την απόφαση του, επιδή ορθά ο βοηθός Αθηνόδωρος Ιωάννου έδειξε οφσάιντ στον Τρισκόφσκι το οποίο προηγήθηκε. Στο 45+3΄ μετά από κεφαλιά του Τρισκόφσκι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48΄ η ΑΕΚ μείωσε στο σκόρ σε 1-2 καθώς μετά από σουτ του Ακοράν απέκρουσε ο Κόπριβετς και στην επαναφορά ο Τρισκόφσκι σκόραρε. Εκεί που η ΑΕΚ είχε κατοχή μπάλας και έδειχνε να πλησιάζει στην ισοφάριση, η Ανόρθωση… χτύπησε ξανά για το 1-3, ο Ολιβέιρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά, κοντρόλαρε και έφερε την μπάλα στο δεξί, πλασάροντας εύστοχα τον Πάμπλο στο 58′, για το τρίτο γκολ της ομάδας του Ρόνι Λέβι. Το 1-3 δίνει στην Ανόρθωση τεράστιο προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλου.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ (27’Μπόλιεβιτς), Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Ορτίθ (82’Χαραλαμπίδης), Γκαρίδο, Λαμπάν (70’Μυτίδης), Φλοριάν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Ολιβέιρα, Καρλίτος (57’Αγκιλάρ), Ράγιος, Σεχού (85’Οικονομίδης), Βίκτορ, Μίτροβιτς, Άλβες (57’Καμπρέρα), Σάντος.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Βοηθοί: Αθηνόδωρος Ιωάννου, Δημήτρης Μασιάς.

4ος: Αγγέλα Κυριάκου

Πρίν τον αγώνα η Αγγέλα Κυριάκου ένιωσε ενοχλήσεις και ανέλαβε βοηθός ο Δημήτρης Μασιάς.