10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

«Για εμάς δεν αλλάζει κάτι θα πάμε να νικήσουμε».

By on 23 Φεβρουαρίου, 2017 0 591 Views

Ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στα ΜΜΕ για τον επαναληπτικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο τεχνικός των Βάσκων σημείωσε:

«Παίζεται η πρόκριση, μια από τις δύο ομάδες θα την πάρει είναι ξεκάθαρο, όπως παίξαμε και πέρσι εναντίων της Μπαρτσελόνα ή περνάς ή μένεις πίσω. Ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ, θα έχει την βοήθεια αύριο του κοινού της και να επιβάλει τον ρυθμό της. Είμαστε και εμείς μια ομάδα που πιέζει και έτσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο και να πάρουμε την πρόκριση».

Σε ερώτηση αν είναι το φαβορί σημείωσε:

«Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δικαιούται να το λέει ο κ.Κρίστιανσεν αυτό αφού πρέπει να νικήσουν αύριο. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι θα πάμε να νικήσουμε».

Για το πως περιμένει αύριο το ΑΠΟΕΛ:

«Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που δεν σε αφήνει να αναπτυχθείς, το ίδιο κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι, τους αρέσει να πιέζουν και εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε να μην έχουν επαφή οι δύο πρώτες γραμμές γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές».

Για την αποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ και ποιους ξεχώρισε:

«Με ανησυχεί γιατί αυτό που συνέβηκε ήταν εντυπωσιακό. Με 23 τελικές βάλαμε 3 γκολ και αυτοί με 2 σκόραραν δύο γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες, ο Γιαννιώτας ο Εφραίμ, ο Σωτηρίου είναι πάντα μια μεγάλη απειλή ενώ ο τρόπος που οργανώνει το παιχνίδι ο Μοράις με τον Βινίσιους είναι εξαιρετικός».

Για το παιχνίδι:

«Αυτό που θα συναντήσουμε θα είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον, το αντιμετωπίσαμε και πέρσι με την Σεβίλλη αλλά τα καταφέραμε, αυτό που θυμάμαι είναι ότι θα είναι όπως αντιμετωπίσαμε την Παρτιζάν αλλά όντως θα είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον».