18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

«Ικανοποιείται και ο κόσμος από αυτό που βλέπει»

By on 23 Φεβρουαρίου, 2017 0 678 Views

Για την μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο και μάλιστα στην «Αρένα», για το ότι η Ανόρθωση έχει πλέον την ουσία και δείχνει πιο όμαδα, για τον Ράγιος, τον κόσμο της ομάδας της Αμμοχώστου. αλλά και το τη άλλαξε στην ομάδα θετικά μίλησε εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Ραδιοφωνικό σταθμό SUPER SPORT FM 104.0:

«Ήταν μια επιβλητική εμφάνιση. Αν και έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα ολοκληρώθηκε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί ίσως να πετυχαίναμε και περισσότερα  γκολ. Οι παίκτες ήταν άψογοι στην τακτικοί και τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα» είπε αρχικά.

Η Ανόρθωση έχει και ουσία πλέον…
«Ήταν ένας από τους στόχους της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να βελτιωθεί η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου έδωσαν σημαντικές βοήθειες σε συνδυασμό και ε τους υπόλοιπους. Ήταν μια καλή εμφάνιση από όλους, βρίσκουμε τον τρόπο να βάζουμε γκολ και αυτή είναι η ουσία στο ποδόσφαιρο».

Δείχνει πιο ομάδα η Ανόρθωση…
«Ικανοποιείται και ο κόσμος από αυτό που βλέπει, και ο προπονητής και ο κόσμος αλλά και οι ίδιοι οι  ποδοσφαιριστές από την δική τους απόδοση. Είναι καλό να συνδυάζεις καλή εμφάνιση και νίκη αλλά τις περισσότερες φορές το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Εμείς καταφέρνουμε και συνδυάζουμε και τα δυο».

Για τον Ράγιος…
«Έλειψε ένα μήνα ο Ράγιος.  Η ομάδα πλέον παίζει σαν ομάδα στο γήπεδο. Ο Ράγιος είναι μέλος αυτή της ομάδας».

Για τον κόσμο…

«Ο κόσμος ήταν πραγματικά συγκλονιστικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χθες χάρηκαν τη νίκη, το άξιζαν και δεν άφησαν να φανεί ότι παίζαμε εκτός έδρας. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος».

Τι άλλαξε στην ομάδα…
«Και η αλλαγή στην διοίκηση βοήθησε, και τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου και τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται, βοήθησε και η φυσική κατάσταση που βελτιώθηκε».

Για το αγωνιστικό…
«Παρά τα δυνατά χτυπήματα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού. Θα λείχει ο Βίκτορ λόγω καρτών».