26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ακούμε ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να μιλήσει για τα Ball boys, είχαν εντολές…»

«Ακούμε ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να μιλήσει για τα Ball boys, είχαν εντολές…»

By on 28 Φεβρουαρίου, 2017 0 1144 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, την κατάσταση αυτών που τραυματίστηκακαν, για το αιώνιο ντέρμπι που έρχεται κόντρα στην Ομόνοια αλλά και για την διαιτησία μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER SPORT FM 104.0:
«Δεν είναι επιδίωξη από πλευράς ΑΠΟΕΛ να μην ασχολούμαστε παρά μόνο με το αγωνιστικό. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν στην Κύπρο και αυτό μπορεί να χρεωθεί και στο ΑΠΟΕΛ. Είμαστε τυχεροί να βλέπουμε πράγματα και στους ευρωπαϊκούς αγώνες για οργάνωση,. Συμπεριφορά και ξέρουμε ότι υπάρχει τρόπος να λειτουργήσουν όλα σωστά χωρίς πρόβλημα. Όταν αυτά πρέπει να τα υποδεικνύουμε δεν είναι λάθος αλλά πρέπει να τα αντιλαμβανόμαστε για να μπορούμε να τα διορθώσουμε. Κι εμείς ενοχλούμαστε όταν θα πρέπει να σημειώσουμε κάποια πράγματα μετά το τέλος του αγώνα και δεν είναι αγωνιστικά.
Επειδή ακούσαμε διάφορα από χθες βράδι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε επιχειρήματα για να αντικρούουμε τις ευθύνες που προκύπτουν απέναντι μας. Ακούμε ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να μιλήσει για τα Ball boys. Είχαν εντολές να μην δίνουν την μπάλα και μιλάμε για ένα τραγικό συμβάν» είπε αρχικά.

Ποια είναι η κατάσταση των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από την φωτοβολίδα;
«Ο ένας ο οποίος δέχθηκε την φωτοβολίδα έχει έγκαυμα στο χέρια και τα πλευρά, ευτυχώς δεν έχει κάτι που θα προκαλέσει κάτι το μόνιμο. Θα προχωρήσει και δικαστικά ο άνθρωπος. Από κει και πέρα διαπιστώνεται και εκ των πραγμάτων με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Είναι ευθύνη όλων μας και της κάθε ομάδας να αναγνωρίζει τα προβλήματα και να μην προσπαθεί να βρίσκει δικαιολογίες όταν προκύπτουν τόσο τραγικά πράγματα. Ακούσαμε δήλωση για συμβάν από πλευράς ΑΠΟΕΛ που έγινε πριν 20 χρόνια. Από κει και πέρα είναι ευτύχημα που δεν χτυπήθηκε στο κεφάλι ή στον λαιμό για να έχουμε κάτι πιο τραγικό».

Για το ντέρμπι στο Τσίρειο…
«Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Εμείς θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο διεκδικητικό για να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο χωρίς την ένταση και την πρωτοβουλία που θα θέλαμε και αυτό μας βρήκε πίσω στο σκορ. Χάθηκε η μάχη του κέντρου και εκεί μας στοίχησε όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα. Στην επανάληψη διορθώθηκαν κάποια πράγματα παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα θέλαμε, πράγμα φυσιολογικό. Είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και αν φεύγαμε με κέρδος και αυτό το ρίσκο που πήραμε μας στοίχησε το δεύτερο γκολ. Δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στον Απόλλωνα για τη νίκη, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Λεμεσού, εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το νέο ντέρμπι με την Ομόνοια…
«Το ευτύχημα είναι ότι αυτή την στιγμή έχουμε κάποιες μέρες προετοιμασίας και ξεκούρασης περισσότερες ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια. Αγωνιστικά θα δύμε μετά την σημερινή προπόνηση αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Προστίθεται η απουσία και του Γιαννιώτα που συμπλήρωσε κάρτες. Υπάρχουν οι επιλογές για να πάμε στο ντέρμπι με την Ομόνοια και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς»

Για την διαιτησία…
«Θεωρούμε ότι από πλευράς του διαιτητή έγιναν λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσε να χρεώσει παίκτες του Απόλλωνα με κόκκινη με πιο ενδεικτική εκείνη του Βασιλείου με χτύπημα στο πρόσωπο του Γιαννιώτα. Μια ήττα μπορεί να προσφέρει και θετικά μαθήματα».