4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

«Εννοείται ότι θα μείνει ο Αυγουστή»

By on 28 Φεβρουαρίου, 2017 0 893 Views

Για την μεγάλη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, την φωτοβολίδα, την διαιτησία, τα αγωνιστικά αλλά και την παραμονή του Σοφρώνης Αυγουστή  μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER SPORT FM 104.0:

«Ήταν μια σημαντική νίκη από κάθε άποψη., Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί είμαστε Απόλλωνας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο την πλέον επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου στην τελευταία 10ετία με μεγάλες  επιτυχίες στην Ευρώπη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

**«Η ομάδα μας έχει μεγάλη ποιότητα. Ουσιαστικά αγωνιστήκαμε με μισή ομάδα, έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει και βάθος και επιλογές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον φοβερό προπονητή που έχουμε βγαίνει αυτό το καλό πρόσωπο».

**«Εμείς βλέπουμε το κάθε επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και συναντάμε τον αντίπαλο στην καλύτερη της κατάσταση. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την φωτοβολίδα…
«Ο Απόλλωνας λόγω και της ιδιομορφίας του γηπέδου είχε μια αντίληψη έχοντας πλάτη την εξέδρα  ότι ήταν εκτός γηπέδου. Είπαμε ότι θα αναμένουμε βάση του κλειστού κυκλώματος να βρει τι έγινε. Ορίσαμε ομάδα να ψάξει και δεν θα κρύψουμε τίποτα. Αν είναι εντός ή εκτός δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν γίνεται να σκοτώσει τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα. Κανείς δεν προσπάθησε να τον καλύψει αυτό που το έκανε».

Για την διαιτησία…
«Θεωρώ ότι στο ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να καλύψουν την ήττα. Αν έχουν κάποια παράπονα να τα εκφράσουν αλλά με τον τρόπο που το παρουσιάζουν. Αν κάποιος δεν είδε το παιχνίδια θα νομίσει ότι εγκλημάτησε ο διαιτητής εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Ο Μιλάνοφ έπρεπε να αποβληθεί, ο Αστιθ είχε αγκωνιά, ήταν το χτύπημα του Μερκή στον Μαγκλίτσα. Η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα».

**«Επειδή είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πως παρουσιάζουμε κάποια γεγονότα. Υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια με ομάδες με πολύ κόσμο θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας με την φωτοβολίδα και επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται προσοχή».

Για την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ ότι τα Ball boys λειτουργούσαν βάση εντολών…
«Αν θεωρούν ότι δίνουμε εντολές μόνοι τους μένουν εκτεθειμένοι. Αλίμονο αν μπούμε στην διαδικασία να δασκαλέψουμε παιδιά 15 χρόνων»

Για τα αγωνιστικά…
«Χάνουμε Σαρδινέρο, Σακέτι με κάρτες. Επιστρέφουν πιο έτοιμοι Γκιέ και Παπουλής. Θα είναι εκτός ο Ρομπέρζ, ο Μαγκλίτσα που αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό από το παιχνίδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για απουσία τριών εβδομάδων».

Ο Σοφρώνης Αυγουστή θα είναι εκεί και τη νέα χρονιά, θα χτίσει αυτός την ομάδα;
«Εννοείται. Ο τρόπος της δουλειάς του, η προσέγγιση των ποδοσφαιριστών, η διαχείριση των αποδυτηρίων, όλα μας αφήνουν ικανοποιημένους. Διαθέτει τα πλείστα στοιχεία τα οποία ψάχναμε για το νέο προπονητή. Είναι γεννημένος νικητής και το πέρασε στην ομάδα».