5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Πήρε φόρα ο Άρης… δεύτερη σερί νίκη

By on 11 Μαρτίου, 2017 0 702 Views

Μεγάλη νίκη για τον Άρη κόντρα στην προβληματική τον τελευταίο καιρό Νέα Σαλαμίνα με σκορ 0-3. Τα γκολ για την ελαφρά ταξιαρχια πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης, Μάρτινς και Γκονζάλες. Με την νίκη του ο Άρης έφτασε του 27 βαθμούς και έπιασε την Καρμιώτισσα στην 10ή θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος CYTA.

Καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα, με την Νέα Σαλαμίνα να είναι η ομάδα που είχε την κατοχή. Στην πρώτη του αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, ο Άρης ευτύχησε να φτάσει και στο γκολ με τον Μαραγκουδάκη στο 25΄λεπτό. Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως ο Άρης σκόραρε ξανά, με τον Μάρτινς αυτή την φορά για το 0-2 στο 38′ με αριστερό βολέ στην κίνηση. O Σύλβιο Γκονζάλες που νωρίτερα μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή με κεφαλιά διαμόρφωσε στο 89΄ το τελικό 3-0 για τον Άρη.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μιχαήλ, Ντουντού (46’Αμπελάιρας), Τσίνα, Μακρίεφ, Κούσουλος, Μάτσι (66’Τσούρτσουριτς), Σκοπελίτης, (72’Κολοκούδιας)Γκράσι, Τσαμπούρης, Μπριτζίτο, Κωνσταντίνου.

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Θεοφίλου, Γιούσεφ (90’Γκερέρο), Μάρτινς (85’Γκονζάλες), Αουρέλιο, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Φράγκος (67’Αντωνίου), Ράντου.