3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Εξακολουθεί να είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΛ»

«Εξακολουθεί να είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΛ»

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 621 Views

Για το ντέρμπι του Σαββάτου, την κάθοδο στην Κύπρο του Πορτογάλου Μπρούνο Μπαλταζάρ, το επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και το πώς είναι η κατάσταση μετά τα τελευταία γεγονότα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport Fm:

Για το ντέρμπι του Σαββάτου τόνισε:

«Ήταν μία άσχημη και δύσκολη βδομάδα. Το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν να παίξουν με καρδιά οι ποδοσφαιριστές και αυτό έγινε μέσα στο γήπεδο. Φύγαμε απογοητευμένοι στο τέλος επειδή χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με το Γιάννη Μαύρου παρόλο ότι ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες και μας πίεσε.
Όταν δέχεσαι όμως την ισοφάριση στο 95΄τότε δικαιολογημένα φεύγεις απογοητευμένος.
Πρέπει να δούμε τα θετικά και ήταν αρκετά, να τα κρατήσουμε και βλέποντας ένα, ένα τα παιχνίδια να βγάλουμε την ΑΕΛ στην Ευρώπη.
Για την κάθοδο στην Κύπρο του Πορτογάλου Μπρούνο Μπαλταζάρ;
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Θα γίνει επιλογή με βοηθό προπονητή δίπλα στο Διονύση Διονυσίου που θα επιλεγεί από την Κύπρο και το χειρίζεται ο πρόεδρος».
Για το επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ;
Έχουμε δύσκολο έργο με το ΑΠΟΕΛ. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο για να πάει στο ΓΣΠ και να παίξει με το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή εν όψει του επόμενου αγώνα»
Για το πώς είναι η κατάσταση μετά τα τελευταία γεγονότα;
«Εξακολουθεί να είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΛ. Οι τρεις σερί ήττες έβγαλαν τα πάντα στην επιφάνεια και η ομάδα θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να ζεστάνει ξανά τους πάντες».