3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το Χάρηκε το ΑΠΟΕΛ.Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΚ και 1-1 με την Ομόνοια

Το Χάρηκε το ΑΠΟΕΛ.Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΚ και 1-1 με την Ομόνοια

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 819 Views

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ΑΕΚ-Ομόνοια και το ισόπαλο 1-1 το χάρηκε μόνο το ΑΠΟΕΛ που αύξησε την διαφορά από την δεύτερη θέση και νιώθει πιο άνετα στην κορυφή.
Η ΑΕΚ επέστρεψε στην 2η θέση, με 59 βαθμούς, είδε όμως τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους 6 βαθμούς. Από την άλλη η Ομόνοια με 51 βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται στην 5η θέση.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να βρίσκουν πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με Καταλά στο 8΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βύντρα στο 67΄. Στο 72΄ ο Τρισκόφσκι εκτέλεσε πέναλτι (κράτημα Μαργκάσα στον Φλοριάν), με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φλορέσκου.

Στο 64΄ σωστά δεν μέτρησε γκολ για την Ομόνοια, αφού ο Νταρμπισάιαρ έκανε φάουλ στον Γιωρργαλλίδη.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Μοϊσόφ, Καταλά, Ορτίθ, Γκαρίδο (83΄ Μαλόκου), Μπόλιεβιτς (65΄ Τομάς), Λαμπάν, Λαρένα (80΄ Μυτίδης), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Φλοριάν

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου, Βύντρα, Φλορέσκου, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Τουρέ (46΄ Μπρέβελντ), Κλέιτον, Χριστοφή, Κύπρου (63΄ Αζίζ) (81΄ Καρλίτος), Νταρμπισάιαρ

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κλέιτον, Σοϊλέδης, Μαργκάσα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φλορέσκου

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ Αρένα

ΘΕΑΤΕΣ: 3.500 (γύρω στους 500 στην κερκίδα της Ομόνοιας)