27 Φεβρουαρίου, 2024
  • 27 Φεβρουαρίου, 2024

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι»

By on 17 Μαρτίου, 2017 0 548 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα, το ζητούμενο στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και για τους ορισμούς του Χρίστου Νικολαίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER ΣΠΟΡ FM:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας πρέπει να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και θα έρθει για τη νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι δυο ομάδες εκ φύσεως επιθετικές, η ΑΕΚ βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβάνεται πλέον στις μεγάλες ομάδες και πάντοτε τα μεταξύ μας παιχνίδια προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο ζητούμενο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Μακρίδης, Ντουντού και Αγγελή είναι σημαντικοί απόντες, είναι εκτός και οι Μαγκλίτσα και Σεμέδο. Συνηθίσαμε με αυτά και δεν θα επικαλεστούμε ποτές τις απουσίες μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την συλλογική προσπάθεια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το ζητούμενο».

«Η διαφορά των 7 βαθμών δεν είναι προϊόν των τελευταίων αγώνων αλλά λόγω των απωλειών στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Όταν ανέλαβε ο κύριος Αυγουστή η ομάδα ήταν στο -11. Υπάρχουν ακόμα 27 βαθμοί, παιχνίδια μεταξύ πρωτοπόρων που μπορούν να ανατρέψουν πολλά όμως επί της παρούσης βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών…
«Είναι σημαντική απώλεια καθώς ο κόσμος θα γέμιζε την δυτική σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα πάνε οι 11 με μεγάλο πάθος και με την συμπαράσταση των συνταξιούχων, των νεαρών παιδιών και των γυναικών θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για τους ορισμούς του Χρίστου Νικολαίδη…
«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ και να πω πολλά και αυτό. Πρέπει να υπάρχει εξουσιοδότηση από το δ.σ. για να τοποθετηθώ. Δεν μπορώ να απαντήσω».