4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Δεν χωρεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης»

«Δεν χωρεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης»

By on 17 Μαρτίου, 2017 0 670 Views

Για τους έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην Εθνική Ανδρών, τον Κατελάρη, το ντέρμπι με την Ανόρθωση, για το θέμα προπονητή και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος,  την εικόνα της ομάδας, αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM:

Για τους έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην Εθνική Ανδρών:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση είδαμε σήμερα την κλήση της Εθνικής, έχουμε 6 παίκτες, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Το γεγονός ότι δύο παιδιά των ακαδημιών μας πήραν κλήση, είναι κάτι που πρέπει να πιστωθεί στους ίδιους και στους προπονητές που δούλεψαν και δουλεύουν τώρα. Όσο για τον Μαργκάσα είναι και για εκείνον μια μεγάλη στιγμή, περίμενε αυτή την κλήση εδώ και αρκετό καιρό και αναμένει να έχει την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική μας. Ο Ονησίφορος πήρε για δεύτερη φορά κλήση. Επίσης είναι σημαντικό πως για πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική του ο Στεφάν Αζίζ. Επίσης έχουμε διεθνείς τον Καρλίτος και τον Άρνασον. Έχουμε δέκα διεθνείς παίκτες».

Για τον Κατελάρη:

«Τις τελευταίες μέρες σημειώνει σημαντική βελτίωση και σήμερα θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή για αύριο».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Δεν χωρεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου ώστε να βελτιώσουμε την προοπτική μας για έξοδο στην Ευρώπη. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστεύουν στη νίκη και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να την πετύχουν. Περιμένουμε βελτιωμένες επιδόσεις στην ανασταλτική λειτουργία, περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ενώ δημιουργικά θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ουσιαστικοί. Μεγάλο πλην για εμάς θα είναι το άδειο γήπεδο, όμως αυτό που θέλουμε από την ομάδα μας είναι να παίξει και για τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα παρακολουθούν την προσπάθειά τους εκτός γηπέδου. Παρά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ, έχουν συνταξιούχοι (άνδρες και γυναίκες πέραν των 65 ετών), παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από την μητέρα τους, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη την σταθερότητα της. Είναι κάτι που πληρώνουμε και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση σήμερα. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ και να βελτιώσει συγκεκριμένα κομμάτι».

Για το θέμα προπονητή και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Όπως έχουμε πει ξανά, δεν θα εγκλωβιστούμε σε χρονοδιαγράμματα. Ζητούμενο είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές και όχι βεβιασμένες κινήσεις. Στόχος του ΔΣ είναι να καταλήξει στις κατάλληλες επιλογές  για τις ανάγκες, τις συνθήκες και τους στόχους της ομάδας. Οι επιλογές αυτές να ενταχθούν στο μοντέλο με το οποίο θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όταν με το καλό καταλήξουν οι προσπάθειες, θα μπορέσουμε να επεκταθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Αργάσουν έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Κατελάρης έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση τις τελευταίες μέρες και θα δούμε κατά πόσον θα προλάβει ή όχι τον αυριανό αγώνα. Παραμένει αμφίβολος. Σήμερα, επίσης, θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή στην αποστολή του Στεφάν Αζίζ. Εκτός για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Φλορέσκου, οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα. ».