6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τελικά συζήτησαν μόνο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην σύσκεψη.Πρόθεση και άλλων ομάδων να ενταχθούν στο πακέτο της ΚΟΠ

Τελικά συζήτησαν μόνο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην σύσκεψη.Πρόθεση και άλλων ομάδων να ενταχθούν στο πακέτο της ΚΟΠ

By on 22 Μαρτίου, 2017 0 998 Views

Τελικά στην σύσκεψη προέδρων και εκπροσώπων σωματείων σήμερα στην Λάρνακα δεν έγινε συζήτηση για τις ποινές των φακέλων ούτε για άλλα που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η διαχείριση των τηλεοπτικών διακαιωμάτων των ομάδων που συμμετέχουν στο πακέτο της ΚΟΠ και εισηγήσεις για ενίσχυση των οικονομικών των σωματείων.Η σύσκεψη εξουσιοδότησε τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ν.Σαλαμίνας Γιάννο Χρυσοστόμου να ενημερώσει τα ΜΜΕ για το θέμα της σύσκεψης.
Οι δηλώσεις του για την σύσκεψη:
«Την παρουσία τους στην σύσκεψη έδωσαν 11 συνολικά σωματεία Α’ και Β’ κατηγορίας. Η ΑΕΖ απουσίαζε ωστόσο συμμετείχε τηλεφωνικώς. Δύο σωματεία που δεν ανήκουν στην ΚΟΠ TV εξεδήλωσαν ενδιαφέρον όπως ενημερωθούν για νέο σχέδιο αξιοποίησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για να τοποθετηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αξιοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με πιο ενεργή εμπλοκή των σωματείων σε συνεργασία με την ΚΟΠ. Εκφράστηκε η θέληση και βούληση όπως ομόφωνα-ενωμένα προχωρήσουν στη διαχείρισή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Άντρος Καραπατάκης εντός δύο βδομάδων να έχει έτοιμο και να παρουσιάσει σχέδιο διαχείρισης κατά τέτοιο τρόπο που να αυξάνει τα έσοδα των σωματείων έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η επιβίωσή των σωματείων και παράλληλα να αναβαθμιστεί το προϊόν του ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα εξουσιοδοτήθηκε όπως άμεσα ενημερώσει το πρόεδρο της ΚΟΠ, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τις σκέψεις που κατατέθηκαν στο τραπέζι αλλά και τη βούληση των σωματείων να προχωρήσουν μαζί ενωμένα»