4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Iδανικό φινάλε για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

By on 27 Μαρτίου, 2017 0 642 Views

Απόλυτη ικανοποίηση και ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για την επιστροφή στην Α΄ κατηγορία. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στην μεγάλη κατηγορία ωστόσο είναι δικαίωση για τους ανθρώπους της ομάδας και είναι αυτό που αρμόζει στην ιστορία του σωματείου.
Το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό αφού κέρδισε μέσα στο Παφιακό με ανατροπή την ομάδα της Πάφου 2-1 και ο Χρύσης Μιχαήλ με τους παίκτες του πανηγύρισαν με νίκη το κλείσιμο μιας χρονιάς πετυχημένης.
pavlos
Ιδανικό το φινάλε της περιόδου ήταν και για τον νεαρό επιθετικό των μαυροπράσινων Παύλο Χριστοδούλου που μπήκε αλλαγή και σκόραρε το δεύτερο γκολ στο 82΄που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του. Σκόραρε και στον αγώνα κυπέλλου με την Δόξα ενώ άλλα 9 γκολ πέτυχε με ομάδα κάτω των 21 όπου αγωνίστηκε αρκετά παιγνίδια δείχνοντας ότι έχει τις προδιαγραφές για να βοηθήσει στο μέλλον τον Ολυμπιακό.
Η επόμενη μέρα πάντως βρίσκει σε εγρήγορση τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η παραμονή του Χρύση Μιχαήλ στην τεχνική ηγεσία μπορεί να είναι δεδομένη αλλά αυτό που καίει την διοίκηση είναι η ποινή που επιβλήθηκε από την ΦΙΦΑ για απαγόρευση μεταγραφών το καλοκαίρι .Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ανατραπεί η απόφαση αλλά ακόμα τίποτε δεν είναι βέβαιο και αν δεν μπορέσει να κάνει μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πως η παρουσία του Ολυμπιακού στην Α΄ κατηγορία θα είναι κάτω από δύσκολες συνθήκες με το υφιστάμενο υλικό που ναι μεν πρωταγωνίστησε στην Β΄ κατηγορία αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην Α΄ χωρίς σημαντική ενίσχυση.