3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Πάμπος, το οικονομικό… και το χτίσιμο της νέας Ομόνοιας…

Ο Πάμπος, το οικονομικό… και το χτίσιμο της νέας Ομόνοιας…

By on 1 Απριλίου, 2017 0 812 Views

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου είναι ένας προπονητής που έχει ικανότητες και το έδειξε σε όποια ομάδα και αν έχει δουλέψει μέχρι στιγμής. Από την Δόξα όπου άρχισε την προπονητική του καριέρα, μετά στον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ στην Εθνική Κύπρου, και φέτος πάλι στην ΑΕΛ (στο παρελθόν είχε και ένα συντομο πέρασμα που την Ανόρθωση στο τέλος της περιόδου 2013) σε όλες αυτές της περιπτώσεις κτυπούσε πάνω από τις πραγματικές δυνάμεις των ρόστερ που είχε, αλλά και του προϋπολογισμού που είχαν δημιουργηθεί οι ομάδες αυτές. Είναι ένας χαρακτήρας φιλόδοξος, ο οποίος πήγε στην Ομόνοια με την πρόκληση να την κάνει ξανά την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη ικανότητα στο να φτιάχνει ομάδες και μάλιστα χωρίς τα τεράστια ποσά κάτι που αυτή την στιγμή είναι ότι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα της Λευκωσίας.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα των τελευταίων χρόνων αναγκάζουν την Ομόνοια να έχει και πάλι προϋπολογισμό κοντά στα 2,5 εκ. για την περίοδο 2017 – 2018 και ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ίσως το μοναδικό άτομο που μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο και μάλιστα με το πλεονέκτημα ότι είναι γνώστης και της Κυπριακής κουλτούρας αλλά και τις νοοτροπίας που έχουμε σαν λαός.

Ο κόσμος της Ομόνοιας διψά για ένα τίτλο, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται όμως και υπομονή. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία του νέου τεχνικού της ομάδας, και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους

 

Επαναλαβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι το μόνο πλέον που χρειάζεται είναι υπομονή από τον κόσμο της Ομόνοιας, (παράγωντας τεράστιας σημασίας) και αρκετή δουλειά από τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του για να κτίσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.