20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Διερωτόμαστε αν τους απασχολεί το αν έχει ομάδα ο ποδοσφαιριστής»

«Διερωτόμαστε αν τους απασχολεί το αν έχει ομάδα ο ποδοσφαιριστής»

By on 7 Απριλίου, 2017 0 883 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, τον αγώνα που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ, την αρνητική παράδοση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, το κόσμο, τα αγωνιστικά προβλήματα, αλλα και το θέμα Δημήτρη Χριστοφή μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…  

«Ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη. Η βαθμολογική μας θέση αποτελεί επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και πιστεύουμε πως έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς, ενώ οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Η ομάδα που θα περιορίσει τα λάθη της και η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου και θα βγάλει το πλάνο της στο γήπεδο θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Για την αρνητική παράδοση που υπάρχει στα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ..  

«Για την παράδοση δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε κάθε φορά. Θα μας βοηθήσει πολύ μια νίκη τόσο βαθμολογικό όσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Θα έρθει η νίκη, είτε σε αυτό τον αγώνα, είτε σε άλλο παιχνίδι και τελειώσει η αρνητική παράδοση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα μπορεί να βγάλει τα αγωνιστικά στοιχεία και το πλάνο που θέλουμε. Είναι απαραίτητο να βγάλουμε και χαρακτήρα που επιβάλλεται να έχει μια ομάδα σε παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής».

Για τον κόσμο…

«Η παρουσία του κόσμου θα παίξει ρόλο στο να μπορέσει η ομάδα να βγάλει τον χαρακτήρα που θέλουμε. Ο παλμός που θα έχει ο κόσμος θα περιορίσει το πλεονέκτημα του αντιπάλου. Μας έχει λείψει ο παλμός του κόσμου. Η προπώληση θα ολοκληρωθεί αύριο. Δεν θα ανοίξουν ταμείο στο γήπεδο. Φαίνεται θα έχουμε αρκετό κόσμο και ελπίζω να εξαντληθούν τα εισιτήρια».

Για το ότι η ομάδα πάει χωρίς αγωνιστικά προβλήματα…

«Είναι σημαντικό αυτό το στοιχείο. Το πιο σημαντικό είναι οι 11 που θα μπουν να ανταποκριθούν  Είναι σημαντικός ο ρόλος αυτών που θα μπουν ως αλλαγή, αλλά και των που θα μείνουν στον πάγκο, βοηθώντας στο καλό κλίμα. Νιώθουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και περιμένουμε να βγει στο γήπεδο όπως αρμόζει στην Ομόνοια».

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για τον Χριστοφή…

«Διερωτόμαστε αν τους απασχολεί το αν έχει ομάδα ο ποδοσφαιριστής. Είναι μια τάση να πλάθονται σενάρια για να γεμίσουν τα φύλλα. Πλάθουν ιστοριούλες για να γεμίσουν το έντυπο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην Ομόνοια, μέχρι το τέλος της καριέρας του. Θα είναι τιμή και για τον ίδιο. Λίγοι το έχουν πετύχει αυτό και τα οφέλη που λαμβάνουν είναι πολύ περισσότερα από το συμβόλαιο και από τη δόξα. Οι προσεγγίσεις έχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα και ευελπιστούμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη στην Ομόνοια. Θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και ευχόμαστε να μείνει στην Ομόνοια».