5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λυτρωτής ο Μπίδης στο 84΄απέναντι στους 9 της Ανόρθωσης

Λυτρωτής ο Μπίδης στο 84΄απέναντι στους 9 της Ανόρθωσης

By on 12 Απριλίου, 2017 0 1046 Views

Δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ απέναντι στην Ανόρθωση που έπαιζε ολόκληρο το β΄ ημίχρονο με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκαν ο Βίκτορ στα μέσα του α΄ ημ με δεύτερη κίτρινη και ο Γκιγιέρμε στο 45 με απευθείας κόκκινη γιατί κλώτσησε αντίπαλο εκτός φάσης .Την λύση την έδωσε ο Χαραλαμπίδης στο 84΄που τρύπωσε στην άμυνα της μαχόμενης Ανόρθωσης και με προβολή πέτυχε το λυτρωτικό 1-0.Η Ανόρθωση με 9 παίκτες πάλεψε στο παιγνίδι όμως η μάχη ήταν άνιση και δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Είχε δοκάρι με τον Καμπρέρα στο α΄ ημίχρονο ενώ πριν δεχθεί το γκολ απείλησε με τον Σιβού .Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Φλοριάν και αρκετές φάσεις για γκολ όταν πίεσε στο β΄ ημίχρονο και με τη νίκη της δημιούργησε ασφάλεια τουλάχιστον για την έξοδο στη Ευρώπη.
Ο Γ. Νικολάου τόλμησε και απέβαλε δύο παίκτες της Ανόρθωσης στο Α΄ ημίχρονο. Απόλυτα σωστός στην κόκκινη του Γκιγιέρμε ενώ και για την δεύτερη κίτρινη στον Βίκτορ είναι καλυμμένος από τον κανονισμό ωστόσο θα έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη και στον Τέτε στο 80 ΄.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Ορτίθ (56΄ Μαλόκου), Καταλά, Μοϊσόφ, Χαραλάμπους (74΄ Χαραλαμπίδης), Μπόλιεβιτς, Χέφελ, Τομάς (63΄ Μυτίδης), Ακοράν, Τέτε, Φλοριάν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Παπαδόπουλος, Γκάμπριελ, Καλδερόν, Ερέρο, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Σιβού, Μίτροβιτς, (88΄Οικονομίδης)Ράγιος (46΄ Γιαννούλης), Ολιβέιρα, Καμπρέρα (68΄ Καρλίτος)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Σωτηρίου, Νίκος Καλησπέρα), Νεόφυτος Νεοφύτου (Ανδρέας Γεωργίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τομάς, Ορτίθ, Μαλόκου, Τέτε ,Χέφελ (2η)/ Παπαδόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βίκτορ, Γκιγιέρμε

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ Αρένα

ΘΕΑΤΕΣ: 1.500