22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • <span class="bread-current bread-10592" title="Το αρχικό σοκ των παικτών της Ντόρτμουντ<Το αρχικό σοκ των παικτών της Ντόρτμουντ<<κανείς δεν σκεφτόταν έναν αγώνα ποδοσφαίρου εκείνη τη στιγμή»

Το αρχικό σοκ των παικτών της Ντόρτμουντ<<κανείς δεν σκεφτόταν έναν αγώνα ποδοσφαίρου εκείνη τη στιγμή»

By on 12 Απριλίου, 2017 0 791 Views

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ μετά την τριπλή έκρηξη δίπλα από το λεωφορείο της ομάδας πριν το παιχνίδι με τη Μονακό στο Champions League, περιέγραψε ο πορτιέρο της Μπορούσια, Ρόμαν Μπίρκι.

O Ελβετός τερματοφύλακας μίλησε στην ιστοσελίδα «Blick» της πατρίδας του για τις στιγμές τρόμου που έζησαν αυτός και οι συμπαίκτες του το απόγευμα της Μ.Τρίτης, λέγοντας πως:

«Φύγαμε από το ξενοδοχείο στις 7:15μ.μ και βγήκαμε στον δρόμο. Το πούλμαν βγήκε στον κεντρικό δρόμο, όταν ξαφνικά έγινε ένα τεράστιο μπαμ, μία κανονική έκρηξη. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα στο σημείο και χειρίστηκε την κατάσταση. Ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ».

«Εγώ καθόμουν δίπλα στον Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος χτυπήθηκε από θραύσματα από το σπασμένο πίσω παράθυρο».

«Μετά από την έκρηξη, σκύψαμε όλοι και όσοι μπορούσαν να ξαπλώσουν στο πάτωμα του λεωφορείου το έκαναν. Δεν ξέραμε τι επρόκειτο να συμβεί μετά. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι, κανείς δεν σκεφτόταν έναν αγώνα ποδοσφαίρου εκείνη τη στιγμή», κατέληξε ο διεθνής γκολκίπερ.