4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Έσωσε το βαθμό η Πάλας, βλέπει Ευρώπη η Έβερτον (αποτελέσματα)

Έσωσε το βαθμό η Πάλας, βλέπει Ευρώπη η Έβερτον (αποτελέσματα)

By on 15 Απριλίου, 2017 0 888 Views

Χαμόγελα για Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά όχι για τον Μάρκο Σίλβα. Η Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λέστερ, καθώς στο 52’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά στο τέλος πρόσθεσε ένα ακόμη βαθμό στο… σακούλι, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Χουτ στο 6ο λεπτό και ο Βάρντι (52’) ζευγάρωσε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Λίγο μετά η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έπαιξε σε όλο το ματς, ξεκίνησε την αντεπίθεσή της, με τον Καμπάιγ (54’) και ο Μπεντέκε (70’) έφερε την κατάσταση στα ίσα. Έτσι, πήρε τον 16ο βαθμό της στα επτά τελευταία ματς και έφθασε τους 34 σε 31 αγώνες.

Την ίδια ώρα, η Χαλ του Μάρκο Σίλβα γνώριζε την ήττα με 3-1 στην έδρα της Στόουκ , παραμένοντας πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι «τίγρεις» έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, απαντώντας στο 51’ με τον Μαγκίρ στο τέρμα που είχε βάλει ο Αρναούτοβιτς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο, Κράουτς και Σακίρι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Δεν αγωνίστηκε για τους φιλοξενούμενους, ο ανέτοιμος Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στην πέμπτη θέση της Premier League ανέβηκε έστω και προσωρινά (;) η Έβερτον με το 3-1 επί της Μπέρνλι, με το οποίο έφθασε τους 57 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την Κυριακή υποδέχεται την πρωτοπόρο, Τσέλσι, αλλά και τρεις περισσότερους από την Άρσεναλ. Πάντως, αυτή τη στιγμή έχει τρία παιχνίδια παραπάνω και από τις δύο. Στο πρώτο μέρος συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τους φιλοξενούμενους η ομάδα του Κούμαν και στο δεύτερο μπήκε δυνατά και με τον Γιαγκέλκα να δείχνει τον δρόμο προς τη νίκη με γκολ σε τρίτο σερί ματς, πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Σαφώς πιο δύσκολη συνεχίζει να είναι η κατάσταση για Σούονσι και Σάντερλαντ (ειδικά γι’ αυτή) σε σχέση με τις Πάλας και Χαλ στην μάχη για την παραμονή. Οι «μαύρες γάτες» διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για σωτηρία, ισοφαρίζοντας τη Γουέστ Χαμ σε 2-2 στο 90ο λεπτό με τον Μπορίνι και έβαλαν τέλος στο σερί τριών ματς χωρίς βαθμό.

Ο Γουότφορντ που ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι, δεν χαρίστηκε στη Σουόνσι και με το τέρμα του Καπουέ τη διατήρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης, οδηγώντας της σε τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Αναλυτικά η 33η αγωνιστική:

Σάββατο (15/04, 17:00)

Τότεναμ-Μπόρνμουθ 4-0
(16′ Ντεμπελέ, 19′ Σον, 48′ Κέιν, 90+ 2′ Γιάνσεν)

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 2-2
(54′ Καμπάιγ, 70′ Μπεντέκε-6′ Χουτ, 52′ Βάρντι)

Έβερτον-Μπέρνλι 3-1
(49′ Γιαγκιέλκα, 71′ αυτ. Μι, 74′ Λουκάκου-52′ πεν. Βόουκς)

Στόουκ-Χαλ 3-1
(6′ Αρναούτοβιτς, 66′ Κράουτς, 80′ Σακίρι-51′ Μαγκίρ)

Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ 2-2
(26′ Κχάζρι, 90′ Μπορίνι-5′ Αγιού, 47′ Κόλινς)

Γουότφορτ – Σουόνσι 1-0

(41′ Καπουέ)