4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εφτάψυχη η Μίλαν ισοφάριε στο 90΄με τη σφραγίδα της τεχνολογίας

Εφτάψυχη η Μίλαν ισοφάριε στο 90΄με τη σφραγίδα της τεχνολογίας

By on 15 Απριλίου, 2017 0 1169 Views

Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και με την ανάγκη της τεχνολογίας γραμμής, η Μίλαν πήρε τον βαθμό από το ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν, διαμορφώνοντας στο φινάλε με δραματικό τρόπο το τελικό 2-2!

Λίγο έλειψε να ξεκινήσει… θεόστραβα η νέα εποχή πραγμάτων στη Μίλαν με τα αφεντικά εκ Κίνας, από τη στιγμή που οι «ροσονέρι» βρίσκονταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι στο «Τζουσέπε Μεάτσα»!
Η ομάδα του Μοντέλα έκανε πολύ καλύτερο ξεκίνημα σ’ ένα ματς που είχε τρομερό ρυθμό εξ αρχής, έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία μόλις στο 2′ με τον Χαντάνοβιτς να λέει «όχι» στον τρομερό, Ντεολουφέου και τον Μπάκα να σουτάρει ψηλά στην κατάληξη της φάσης, ενώ στο 14′, ο Ισπανός είχε δοκάρι από σουτ στην κλειστή γωνία, έχοντας βρεθεί πολύ πλάγια μέσα στην περιοχή!

Η ταχύτητα των «ροσονέρι» και η εξαιρετική μέρα στην οποία βρέθηκε ο Ντεουλοφέου ήταν στοιχεία ικανά να προκαλέσουν τεράστιο άγχος στον Χαντάνοβιτς, ωστόσο, οι «νερατζούρι», με πρέσινγκ ψηλά και δείχνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και σιγουριά στις κινήσεις τους, έφτασαν στα δύο γκολ. Στο 36′ ο Ντε Σίλιο δεν… μάρκαρε ποτέ τον Καντρέβα, ο Ντοναρούμα έμεινε στην εστία του και ο άσος της Ίντερ με δεξί σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ! Οχτώ λεπτά αργότερα, η κούρσα του Πέρισιτς από αριστερά, έχοντας βρει γι’ ακόμα μια φορά πολύ χώρο από την πτέρυγα, βρήκε τον Ικάρντι στη μικρή περιοχή για να γίνει το 2-0.

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου συνέχισε να τρέχει μόνος του, να κάνει… παπάδες από αριστερά αλλά να μην καταφέρνει να βοηθήσει ουσιαστικά τους «ροσονέρι», οι οποίοι αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Χαντάνοβιτς. Αντιθέτως, η Ίντερ, η οποία επέλεξε να μην ανεβαίνει τόσο ψηλά στο δεύτερο μέρος όταν δεν είχε τη μπάλα, κάθε φορά έκανε τα… χτυποκάρδια των φιλοξενούμενων ακόμα πιο έντονα από τη στιγμή που η προώθηση των παικτών της Μίλαν για να βρουν γκολ, άφησε κενά στα μετόπισθεν. Και από τη στιγμή που οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν είχαν και το πιο θετικό τους μεσημέρι, οι παίκτες του Πιόλι το εκμεταλλεύονταν. Γινόταν ξεκάθαρο, βέβαια, πως πρωταρχικός στόχος της Ίντερ ήταν πλέον να υπερασπιστεί το προβάδισμα… ασφαλείας κόντρα κυρίως στις ορέξεις και τις εμπνεύσεις του Ντεουλοφέου, όμως το έκανε αρκετά καλά μέχρι το 83′. Ο Ρομανιόλι βρέθηκε στην περιοχή για την εκτέλεση μιας στημένης φάσης και από το γέμισμα του Σούσο, έβαλε την προβολή για να σκοράρει, να μειώσει σε 2-1.

Το φινάλε του DerbyDellaMadoninna ήταν τρομερό, με τον Σαπάτα να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και με… ακροβατικό να στέλνει τη μπάλα μέσα από την τελική γραμμή και τη goal line technology να δίνει το σήμα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2!