18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • Πρόωρες εκλογές στο μπάσκετ και σκληρή απάντηση Λ.Δημητρίου

Πρόωρες εκλογές στο μπάσκετ και σκληρή απάντηση Λ.Δημητρίου

By on 19 Απριλίου, 2017 0 1124 Views

Ο Λούης Δημητρίου μίλησε στον Άστρα 92.8 και σχολίασε όσα έγιναν ψες αλλά και την τοποθέση εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ πως πλέον είναι ανεπιθύμητος…

Αρχικά: “Ο καθένας μπορεί να κάνει τις ανακοινώσεις του αλλά να κάνει και την αυτοκριτική του. Η πίεση που ασκεί ο κόσμος στο ΔΣ και τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια επομένως θα ρίξει το φταίξιμο σε άλλους. Εμείς ακολουθήσαμε ότι ήθελαν τα σωματεία. Δεν αποφασίζουμε ποιούς διαιτητές θα φέρουμε. Δεν αξίζει πλέον κανένας σχολιασμός για όσα έγιναν ψες. Αν είναι ο Λούης Δημητρίου το πρόβλημα στην καλαθόσφαιρα, δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω. Ξέρει πολύς κόσμος τι έχω προσφέρει”.

Αν σκέφτεται να παραιτηθεί: “Σίγουρα θα πάμε σε πρόωρες εκλογές μετά την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού και αν επιθυμούν τα σωματεία να αλλάξει ο πρόεδρος δικαίωμά τους. Ο εύκολος σάκος είναι η Ομοσπονδία. Εγώ προκαλώ σε ανοικτή διάσκεψη όσους έχουν παράπονο και να τα πούμε όλα. Όχι να λέμε αυτά που θέλουμε για να ικανοποιούμε τους φιλάθλους. Ξέραμε πως θα γίνονταν φασαρίες χθες όμως η Αστυνομία δεν μας βοήθησε”.