19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπλέχτηκε πιο βαθειά ο Άρης.Το Χ με την Σαλαμίνα έσπρωξε κοντά στην Δόξα

Μπλέχτηκε πιο βαθειά ο Άρης.Το Χ με την Σαλαμίνα έσπρωξε κοντά στην Δόξα

By on 22 Απριλίου, 2017 0 622 Views

Για τη Ν.Σαλαμίνα το 1-1 είναι θετικό για δύο λόγους. Πρώτον κρατά επαφή με την 7η θέση και δεύτερον αποδεικνύει στον κόσμο της ότι δεν επιλέγει ομάδες και παίζει και μπορεί να βλέπει στα μάτια τους οπαδούς της.Για τον Άρη είναι σοβαρή απώλεια γιατί πλέον είναι μιά ανάσα από την Δόξα την οποία αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική και θα δώσει αγώνα ζωής ή θανάτου.
Το παιχνίδι:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και παρόλο που ο Άρης ήταν η ομάδα που κρατούσε μπάλα, ήταν οι «ερυθρόλευκοι» πιο επικίνδυνοι . Στο 17΄, ο Γκράσι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Στην επανάληψη ο Άρης έδειξε διάθεση για να επιτεθεί, δεν είχε άλλωστε και άλλη επιλογή, παρόλα αυτά δεν βρήκε διαδρόμους προς την εστία του Βεσελόφσκι. Δυο φορές βρέθηκε σε καλή θέση ο Μαραγκουδάκης αλλά δεν αξιοποίησε τις πάσες του Γκονζάλες. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Νέα Σαλαμίνα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν κυριευτεί από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος. Η επιμονή ωστόσο των παικτών του Νικόλα Μαρτίδη εξαργυρώθηεκ στο 72ο λεπτό, με τον Γκονζάλες να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Βεσελόφσκι στην κεφαλιά του Μαραγκουδάκη και με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Γκονζάλες πάντως ήταν σε θέση οφσάιντ. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Άλβαρες/Γκράσι (δεύτερη), Σκοπελίτης, Ελευθερίου.

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Βοηθοί: Γιώργος Σάββα, Κυριάκος Κυριάκου.

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης (68΄ Αντωνίου), Άλβαρες, Γιούσεφ, Μάρτινς, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Βέλνα, Ράσμους, Φράγκος (58΄ Γκονζάλες).

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Μπεμπέ (70΄ Κολοκούδιας), Ντουντού (77΄ Αβελάιρας), Κούσουλος, Φούσκο, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Γκράσι, Ελευθερίου, Μπριτζίτο (90΄ Μάατσι), Εγγλέζου.