18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

“Οι ευκαιρίες που πετάξαμε είναι αρκετές”

By on 24 Απριλίου, 2017 0 844 Views

Για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα, τα παράπονα για την διαιτησία, το πρόβλημα τραυματισμού του Γιαννιώτα, αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην Δόξα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM:

Για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο βαθμολογικό πίνακα…

«Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν αλλάζουν γιατί δεν υπάρχει καμία ομάδα που να επιδεικνύει  σταθερότητα ή να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρέπει να δούμε τα της δικής μας ομάδας, να αντιληφθούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να δείξουμε σταθερότητα για να τελειώνουνε την υπόθεση τίτλος. Οι ευκαιρίες που πετάξαμε είναι αρκετές.

Το μόνο που έχουμε να μεμφόμαστε είναι τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είχαμε ένταση στο ξεκίνημα για να δείξουμε στον αντίπαλο ότι μπήκαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό μας στοίχησε και από τη στιγμή που όλα μπαίνουν και όλα χάνονται και δεν σκοράραμε στη φάση του Πιέρου, μετά το γκολ του Γιαμπερέ ήταν θέμα τύχης ή ατυχίας αν θα μπορέσεις να σκοράρεις όπως προέκυψε με τη φάση του Ντε Καμάργκο. Είναι το δεύτερο 90λεπτο που έχουμε αυτό το δείγμα. Να είμαστε δηλαδή συμβατικοί στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια να προσθέτουμε το στοιχείο του πάθους. Δεν πρέπει να μας εφησυχάσει το ότι ο Απόλλωνας δεν κέρδισε και το ότι η ΑΕΚ είναι 4 βαθμούς πίσω.

Η ομάδα η οποία προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα και η ομάδα που έκανε τη δουλειά της καλύτερα από τους υπόλοιπους. Η ομάδα μας έχει πετύχει κάτι εξαιρετικό στην Ευρώπη, είναι στους «4» του κυπέλλου και στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε και τι αντιμετωπίζουμε για να φτάσουμε ως εδώ. Σημασία έχει στο τέλος να τα καταφέρεις. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη θέληση, να επαναφέρουμε το πάθος που χρειαζόμαστε σε ολόκληρο το 90λπετο και να προχωρήσουμε βήμα με βήμα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τα παράπονα για τη διαιτησία και την καταγγελία του Στέλιου Νικήτα…

«Η ανακοίνωση που βγάλαμε είναι ξεκάθαρη. Θα ήθελα όμως να κάνω μια αναφορά στις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα, ο οποίος είπε για σκληρό παιχνίδι. Τελείωσε ένα παιχνίδι με 11 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων τις εφτά τις δέχτηκαν παίκτες της Ανόρθωσης. Είναι οξύμωρο να γίνεται αυτή η αναφορά. Αναγνωρίζουμε ότι έγιναν λάθη εκατέρωθεν και ότι θα μπορούσαν να υπήρξαν και άλλες κίτρινες κάρτες. Το ΑΠΟΕΛ κάνει την κίνηση αυτή γιατί θέλει να μιλά για ουσιαστικές φάσεις. Όταν υπάρχουν φάσεις στις οποίες επιτυγχάνεται γκολ ή στερείται πέναλτι είναι καθοριστικά σημεία για την εξέλιξη του αγώνα».

Για τον Γιαννιώτα…  

«Δεν μπορώ να είμαι περισσότερο ενημερωμένος αυτή τη στιγμή σε σχέση με χθες. Η προπόνηση θα ξεκινήσει σε λίγο και θα πρέπει να περιμένουμε. Η αλλαγή του Γιαννιώτα ήταν αναγκαστική».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα…  

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θα έχει ψηλά κίνητρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και σαφώς δεν θα την υποτιμήσουμε. Η Δόξα είναι από τις ομάδες που αποτελούν το κακό δαίμονα του ΑΠΟΕΛ την τελευταία 4ετία και σαφώς θα μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή».