19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ισόπαλο το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Ισόπαλο το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

By on 27 Απριλίου, 2017 0 924 Views

Όρθια με υπογραφή… Μουρίνιο!Παίζοντας με πολλά προβλήματα τραυματισμού και με άριστο στήσιμο του Πορτογάλου, η Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στην έδρα της Σίτι, παίρνοντας πολύ εύκολα την ισοπαλία (0-0).

Τι κι αν έπαιζε με πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχοντας εκτός τους Σμόλινγκ, Τζόουνς, Ρόχο, Πογκμπά, Μάτα, Ιμπραΐμοβιτς;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας φανερά πάνω της τη σφραγίδα του Ζοσέ Μουρίνιο, κατάφερε να πάρει πολύ εύκολα την ισοπαλία στην έδρα της Σίτι (0-0) και μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε και ευκαιρίες να «κλέψει» το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, έδειξε ότι είχε τα πάντα, εκτός από προσωπικότητα και δεν κατάφερε να πάρει ακόμα ένα ντέρμπι, παρά τα προβλήματα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε και με 10 παίκτες στο 87′ λόγω της αποβολής του συνήθη-υπόπτου, Μαρουάν Φελαϊνί που έριξε κουτουλιά στον Σέρχιο Αγκουέρο.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να πέρνουν από ένα βαθμό στην μάχη της πρώτης τετράδας, για έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.