6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ζυρίχη 18 Μαίου εξελίξεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζει την αποστολή του o Κ. Κουτσοκούμνης

Στην Ζυρίχη 18 Μαίου εξελίξεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζει την αποστολή του o Κ. Κουτσοκούμνης

By on 28 Απριλίου, 2017 0 848 Views

O K. Κουτσοκούμνης συνεχίζει την αποστολή που του ανέθεσε η ΦΙΦΑ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι να ξεκαθαρίσει τουλάχιστον τι θα γίνει με το νομοσχέδιο για τις εκλογές στην ΕΠΟ .
Δεν ισχύει σημερινά δημοσιεύματα στην Ελλάδα που μιλούσαν για παράδοση του φακέλου από τον Κουτσοκούμνη λόγω της αναβάθμισης του στην ΦΙΦΑ .Απόδειξη είναι η συνάντηση που προγραμματίζεται για τις 18 Μαίου στην Ζυρίχη μετά από πρωτοβουλία του ίδιου στην οποία προσκλήθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδος κ.Βασιλειάδης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του κ Κουτσοκούμνη και θα έχει ως θέμα να ξεπεραστούν οι πρόνοιες του Αθλητικού νόμου που προκαλούν παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση κλήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Δρόσος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ακόμη δεν παρέδωσε τον φάκελο της Ελλάδας, κάτι που φυσιολογικά θα συμβεί κάποια στιγμή, λόγω των αυξημένων καθηκόντων του στην Εκτελεστική της FIFA ως εκπρόσωπος της UEFA αφού πρώτα γίνει η εναρμόνιση του νόμου με το καταστατικό της ΦΙΦΑ ώστε να διαφυλαχθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.