19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Είναι πολύ καλό παιδί και άριστος επαγγελματίας”

“Είναι πολύ καλό παιδί και άριστος επαγγελματίας”

By on 3 Μαΐου, 2017 0 734 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για τον Μιγκέλ Αρουαμπαρένα:

«Υπάρχει μια σχετική αγωνία για το θέμα γιατί αντιλαμβάνεται πως είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Δεν σας κρύβω ότι κάποιοι συνάδελφοι από την Αθήνα με πήραν τηλέφωνο για να ρωτήσουν την κατάληξη της υπόθεσης. Με όλο τον σεβασμό στον Αθλητικό Δικαστή, ελπίζουμε πως αν μη τι άλλο δεν θα τιμωρηθεί με επιπλέον αγωνιστικές».

Για το που στηρίζει τις ελπίδες της η ΑΕΛ:

«Εκτός από το βίντεο, υπάρχει μαρτυρία την οποία επικαλούμαστε. Του 4ου διαιτητής, του γυμνασίαρχου αγώνα και του παρατηρητή. Έχουμε στείλει επιστολή στον Αθλητικό Δικαστή και τον παρακαλούμε να ρωτήσει τους πιο πάνω για το τι έγινε. Αν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, ο ποδοσφαιριστής μας δεν θα τιμωρηθεί με επιπλέον αγωνιστικές. Όλος ο φίλαθλος κόσμος έχει καταλήξει στο ότι είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση, μια περίεργη φάση και πρέπει να επικρατήσει και το αίσθημα δικαίου. Με κάθε σεβασμό όμως περιμένουμε την ανακοίνωση της ποινής».

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Ευτυχώς οι αγώνας με την Ανόρθωση είναι Δευτέρα,. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μέσκα, τον Γεωργιάδη και τον Φορτούνα. Είναι τρία προβλήματα, ελπίζουμε πως θα προλάβουν τον αγώνα της Δευτέρας. Είναι σημαντικές οι επιστροφές των Αϊρόσα και Λαφράνς».

Για τον Ρομό, το συμβόλαιο του και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων:

«Για το συμβόλαιο του, δεν ξέρω πραγματικά γιατί προέκυψε μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Όλοι γνώριζα ότι ο Ράφαελ Ρόμο είναι δεσμευμένος με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν θέλω να μπω τώρα σε λεπτομέρειες, το θέμα είναι πως ο Ρόμο είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Δεν τον πτοεί που η ομάδα έχασε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και θα παλέψει με όλους τους συμπαίκτες του για να επιστρέψει η ομάδα στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλό παιδί και άριστος επαγγελματίας. Μακάρι να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσει στην ομάδα μας. Πάντα είναι δύσκολο κομμάτι το οικονομικό.  Τα μπάτζετ άλλων ομάδων στην εξάδα, είναι αρκετά διαφορετικά από τα δικά μας. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε μια κατάσταση που πιθανό στο μέλλον να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Θεωρούμε πως κάθε ομάδα πρέπει να απλώνει το χέρι της μέχρι εκεί που την παίρνει. Αν υπάρχουν βοήθειες από ΑΕΛιστες προς τη διοίκηση, αυτό ίσως να αλλάξει κάποια πράγματα».

Για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Αν ήμασταν και λίγο τυχεροί, θα μπορούσε να ήμασταν πιο ψηλά από ομάδες που έχουν τριπλάσιο προϋπολογισμό από την ΑΕΛ. Είναι σημαντικό να έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και να έχει την τύχη στα χέρια της. Χρειάζεται και η υπομονή στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μαθαίνουμε όλοι και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ομάδα».

Για το κάλεσμα της διοίκησης για βοήθεια:

«Ο πρόεδρος έχει αποστείλει εκ νέου επιστολή πριν από 10 περίπου μέρες. Είναι αρκετά διαφορειτκή από την προηγούμενη αφού πλέον καλεί αυτούς τους φίλους της ομάδας, που έχουν την δυνατότητα από πλευρά οικονομικού, να έρθουν κοντά για να προσφέρουν και από άλλα πόστα. Πλέον το κάλεσμα του προέδρου δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Υπήρχε απάντηση από ένα φίλο της ομάδας, ελπίζω πως θα ενδιαφερθούν και άλλοι».