19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Είμαστε απογοητευμένοι, θα προχωρήσουμε σε έφεση”

“Είμαστε απογοητευμένοι, θα προχωρήσουμε σε έφεση”

By on 4 Μαΐου, 2017 0 612 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε  ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για τον Αρουαμπαρένα, την επιπλέον τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή και την έφεση.

«Όπως είπαμε και στην ανακοίνωση, θεωρούμε άδικη αυτή την τιμωρία. Πολύ άδικη. Φαντάζομαι πως όλος ο κόσμος την θεωρεί άδικη. Παρακολουθώ στενά τις απόψεις του φίλαθλου κόσμου. Είναι περιττό να πω ότι ο κόσμος όλων των ομάδων απορεί πως γίνεται να έχει επιβληθεί επιπλέον τιμωρία στον Αρουαμπαρένα για μια τέτοια φάση. Είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίζει τον διαιτητή. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και βάση αυτών κινήθηκε ο Αθλητικός δικαστής. Πιστεύω θα έπρεπε να ήμασταν λίγο διαλλακτικοί σε αυτή την περίπτωση και αν μη τι άλλο να μην τον τιμωρήσουμε επιπλέον. Είμαστε απογοητευμένοι, θα προχωρήσουμε σε έφεση. Αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής κανονικά με την Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε έστω και την ύστατή να βοηθήσουμε τον ποδοσφαιριστή να αθωωθεί».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:

«Πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια μεγάλη, ιστορική ομάδα. Έχει τον σεβασμό μας η Ανόρθωση,. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς και το γνωρίζουμε. Ίσως η μοναδική εξαίρεση της Ανόρθωσης τους τελευταίους μήνες, είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Υπάρχει άγχος αλλά είναι διαχειρίσιμο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Φορτούνα και ο Γεωργιάδη είναι εκτός προπόνησης και σήμερα. Ο Μέσκα θα κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Γεωργιάδης. Η πιο δύσκολη περίπτωση να προλάβει είναι ο Φορτούνα. Το θετικό είναι πως αγωνιζόμαστε την Δευτέρα».

Για τον κόσμο:

«Κάνω έκκληση στους ΑΕΛιστες να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα, να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές να φθάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη».