28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Να πάρουμε τη νίκη και να τελειώνουμε την υπόθεση τίτλος”

“Να πάρουμε τη νίκη και να τελειώνουμε την υπόθεση τίτλος”

By on 5 Μαΐου, 2017 0 746 Views

Για τον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για τον κόσμο και τον αγώνα με την ΑΕΚ…

«Σαφώς ευχόμαστε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήδη έχουμε φτάσεις στις 12.5000 εξασφαλισμένες θέσεις. Είναι ένα πάρα πολύ καλό μήνυμα σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη αφού θέλουμε να τελειώνουμε την υπόθεση τίτλος και όλοι προετοιμάζονται για αυτό τον σκοπό. Ο σκοπός μας είναι ξεκάθαρος, θέλουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γνωρίζουμε το κίνητρο της ΑΕΚ, όμως πιστεύουμε ότι με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τη διάθεση που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδι, μπορούμε να κλειδώσουμε τον τίτλο. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα. Είναι ένα 90λεπτο, ένας τελικός και θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου, όπως τη διάθεση και το πάθος των ποδοσφαιριστών».

Για τα αγωνιστικά…

«Περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβει ο Γαννιώτας, δεν ξέρω αν θα είμαι αισιόδοξος για τον Ιωάννου.  Περιμένουμε να δούμε και τον Γιώργο Εφραίμ να επιστρέφει στην αποστολή».

Για τις ακαδημίες…

«Το καλοκαίρι θα γίνει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στις ακαδημίες. Τα τελευταία δύο χρόνια, το ΑΠΟΕΛ σάρωσε τους τίτλους σε όλες τις ακαδημίες. Φέτος τον κατακτήσαμε μόνο στο U-15 και στο U21. Έχει επιλεγεί φιλοσοφία να αγωνίζονται πιο μικρά παιδιά από ότι προστάζει η ηλικία. Θέλαμε να λειτουργήσαμε με βάση την τακτική και την ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή».