28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Τρίποντο πρωτιάς στον β όμιλο για τον Ερμή

By on 6 Μαΐου, 2017 0 688 Views

Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε η αναμέτρηση στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», λόγω ενός μπερδέματος που έγινε με τις στολές των δύο ομάδων. Οι εμφανίσεις του Ερμή αλλά και της Νέας Σαλαμίνας ήταν παρόμοιες, με τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου να δίνει εντολή να γίνουν αλλαγές στις στολές και να αγωνιστεί με κίτρινη εμφάνιση ο τερματοφύλακας του Ερμή.

Όλα έγιναν στο β ημίχρονο όπου ο Ερμής έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο,και κέρδισε 3-0. Ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, σε αντίθεση με τη Νέα Σαλαμίνα που είχε πολλά κενά στον μεσοαμυντικό χώρο ενώ ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Οι «φτεροπόδαροι» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αρτάμπε στο 50΄ για να διπλασιάσει τα γκολ του ο Ντε Μέλο με ατομική ενέργεια στο 71ο λεπτό. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μαρτίνιουκ με κεφαλιά στο 86ο λεπτό. Η νίκη αυτή δίνει και μαθηματικά στον Ερμή την πρώτη θέση στον β όμιλο αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει με τον φάκελο και το ενδεχόμενο αφαίρεσης έξι βαθμών.Και να σφαιρεθούν σύμφωνα με τον κανονισμό,ο Ερμής θα έχει προβάδισμα 3 βαθμών.

Κίτρινες: Τσούρτσουριτς, Κούσουλος.

Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου.

Βοηθοί: Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μάριος Δημητριάδης.

Ερμής: Στυλιανού, Ψάλτης, Χριστοφή, Μπενγκά, Κέζος, Αρτάμπε (65΄ Λίλλης), Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ, Παγιές, Ντε Μέλο (90΄ Ανδρέου), Μασίνουα.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Ελευθερίου, Φούσκο, Γκράσι, Άντονιτς (76΄ Τσίνα), Κούσουλος, Σκοπελίτης, Αμπελάιρας (67΄ Τσούρτσουριτς), Μπριτζίτο (58΄ Μάατσι), Εγγλέζου, Μακρίεφ.