4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Βλέπουμε πάλι επιλεκτικά να επιλέγονται φάσεις από το ΑΠΟΕΛ”

«Βλέπουμε πάλι επιλεκτικά να επιλέγονται φάσεις από το ΑΠΟΕΛ”

By on 8 Μαΐου, 2017 0 803 Views

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ και τα παράπονα του αντιπάλου για την διαιτησία μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SUPER ΣΠΟΡ FM :

«Ήταν ένα ντέρμπι που δεν ανέδειξε νικητή και αυτό δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους. Θέλαμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Παίξαμε το παιχνίδι μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος της ημέρας ήρθε ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους. Έγινε η προσπάθεια, χωρίς να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Στον πρώτο μέρος που είχαμε τον έλεγχο μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι έχει δυσκολέψει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια για τον τίτλο…   

«Για μας δεν αλλάζει κάτι. Μας απασχολεί το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Το σίγουρο είναι ότι έχουν λιγοστέψει τα παιχνίδια».

Για τη θέση της ΑΕΚ για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία…

«Βλέπουμε πάλι επιλεκτικά να επιλέγονται φάσεις. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς όμως ποτέ δεν επιλέγουμε αυτό τον τρόπο, όταν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Εμείς ποτέ δεν επιλέγουμε αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς βλέπουμε το ίδιο έργο όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. Ο καθένας βλέπει τα του οίκου του».

Για τον κόσμο…  

«Ήταν εκεί και παρέμεινε μετά το τέλος για να χειροκροτήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς δεν τους αποζημιώσαμε με τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΛ».