19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αφιερωμένα στο «Γκολ στη Ζωή» τα Ετήσια Βραβεία του ΠΑΣΠ

Αφιερωμένα στο «Γκολ στη Ζωή» τα Ετήσια Βραβεία του ΠΑΣΠ

By on 12 Μαΐου, 2017 0 749 Views

Ο ΠΑΣΠ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ

Αφιερωμένη στο «Γκολ στη Ζωή» ήταν η εκδήλωση για τα Ετήσια Βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (11/5). Μάλιστα στη διάρκεια των βραβείων εμφανίστηκε για πρώτη φορά και η Μασκότ του «Γκολ στη Ζωή», η οποία προς το παρόν παραμένει αβάπτιστη – το  όνομά της θα ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα (15/5) και θα επιλεγεί μέσα από τις εισηγήσεις του κοινού, το οποίο μετείχε σε σχετικό διαγωνισμό στο διαδίκτυο.

Όπως είπε στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ κ. Σπύρος Νεοφυτίδης, «όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και αυτό οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν πολύ καλά» προσθέτοντας πως «αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο ΠΑΣΠ έγινε συνοδοιπόρος και υποστηρικτής του πρώτου φιλανθρωπικού οργανισμού από αθλητές, του ‘Γκολ στη Ζωή’, το οποίο δημιούργησαν μέλη του ΠΑΣΠ και έχει σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Τα φετινά βραβεία PASP Football Awards είναι αφιερωμένα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα ‘Γκολ στη Ζωή’».

Το «Γκολ στη Ζωή» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΠΑΣΠ για την τιμή που του επιφύλαξε και να συγχαρεί όλους τους υποψήφιους στα PASP Football Awards 2016/2017 και ιδιαίτερα τους βραβευθέντες.

Παρουσίαση τη Δευτέρα (15/5)
Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο την προσεχή Δευτέρα (15/5), όπου θα παρουσιαστεί και επισήμως ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», οι σκοποί και οι στόχοι του, αλλά και οι πρώτες του δράσεις. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.