5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

«Δεν θα μείνει ακέφαλη η ομάδα”

By on 18 Μαΐου, 2017 0 564 Views

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα και τις εξελίξεις στα διοικητικά των «ερυθρολεύκων» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για την αποχώρηση του Πάρη Ανδρέου από την προεδρία:

«Δεν θα είναι πρόεδρος, ούτε και μέλος του επόμενου Δ.Σ αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα. Θα συνεχίσει να έχει την ευθύνη για την κατάθεση των φακέλων για τα κριτήρια, λόγω της εμπειρίας του και της επαγγελματικής του κατάρτισης και ο ίδιος θα καταθέσει ένα πλάνο για να έρθουν άμεσα έσοδα στην ομάδα. Θα ζητήσει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για να μπορέσει η Νέα Σαλαμίνα να ανέβει και να εξελιχθεί».

Για την εκλογική συνέλευση που ακολουθεί:

«Στις 31 Μαΐου είναι η εκλογική και η έκτακτη συνέλευση. Θα γίνουν κάποιες καταστατικές αλλαγές, μπορούν να ενημερωθούν τα μέλη για όλες τις λεπτομέρειες».

Για τους λόγους που οδήγησαν τον Πάρη Ανδρέου στην απόφαση του:

«Τα όσα λέχθηκαν από τους οργανωμένους δεν ήταν ο λόγος της αποχώρησης του. Ήταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από την άλλη, το ότι ο Πάρης Ανδρέου επεξεργάζεται ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι πραγματικότητα. Θέλει λίγο καιρό για να το κάνει όσο λειτουργικό γίνεται. Το να είσαι πρόεδρος σωματείου, να έχεις και τα επαγγελματικά και να θέλεις και χρόνο για να φτιάξεις το πλάνο, είναι κάπως αδύνατο».

Για την συνέχεια:

«Δεν θα μείνει ακέφαλη η ομάδα. Δεν έχει εκφράσει κανείς ενδιαφέρον. Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει άλλος συνδυασμός για τα ηνία του σωματείου, θα το γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες. Θα συνεχίσει μέχρι τις 31 Μαΐου κανονικά στην προεδρία ο κ. Πάρης Ανδρέου».

Για το θέμα προπονητή και πότε υπολογίζονται εξελίξεις:

«Δεν θα έρθει προπονητής μέσα σε 15 μέρες για να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση. Ας μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία του νυν Δ.Σ θα συνεχίσει».

Για την στάση των οργανωμένων:

«Είναι κάτι που πληγώνει το σωματείο αλλά δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη εκείνη η ανακοίνωση. Η ομάδα μας έδινε κρίσιμο αγώνα όχι μόνο για παραμονή, αλλά και για την επιβίωση της. Αυτό το κάλεσμα που περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να κάνουν κάλεσμα για αποχή, δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Δεν πρόκειται κανένα να αφήσουμε να σπιλώσει το όνομα κανενός από το Δ.Σ Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον καθένα να λέει ότι στήνονται παιχνίδια. Ας τα ψάξουν αλλού αυτά. Στους φακέλους και στις ομάδες που έγιναν Ρεάλ Μαδρίτης και δεν χάνουν βαθμούς».