8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

«Μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα ο Γερολέμου»

By on 22 Μαΐου, 2017 0 824 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

 

Αναλυτικά οι σηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για τον προγραμματισμό…  

«Είμαστε σε καλό σημείο στον προγραμματισμό. Αρκετά θέματα είναι προχωρημένα, όμως θα πρέπει να πω ότι δεν θα κλείσουμε το ρόστερ αυτή τη στιγμή».

Αν θα κάνουν πολλές κινήσεις…

«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα μας, με τις λιγότερες αλλαγές που γίνεται. Είμαστε ευχαριστημένοι από αρκετούς ποδοσφαιριστές και δεν θα χαλάσουμε την ομάδα για να ξεκινήσουμε από το μηδέν».

Για τον Ανδρέα Αβραάμ…

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για το θέμα».

Για τον Φορτούνα…  

«Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, εκδώσαμε και ανακοίνωση. Η ΑΕΛ θέλει να κρατήσει τον Φορτούνα, κάναμε κινήσεις και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον Μαύρου…

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Θα προσπαθήσουμε να δούμε τι γίνεται με τα δικά μας παιδιά. Έχουμε προχωρήσει σε μια προκαταρτική συμφωνία, θέλουμε να επενδύσουμε πάνω του. Είμαστε πολύ κοντά για να τελειώσει το θέμα».

Για τον Ρόμο…  

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο στην υπόθεση του. Έχει αναχωρήσει για διακοπές και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει. Αν όχι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε για άλλες περιπτώσεις».

Για τον Γερολέμου…  

«Τον χειρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Η Μπενφίκα ζητά να τον δει ξανά σε ένα τουρνουά. Θα αποφασίσουμε μαζί με την οικογένεια του. Έχουμε και άλλες προτάσεις για τον Γερολέμου που μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα. Μπορεί, φτάνει να είναι σωστός και προσγειωμένος».