2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ποδοσφαιριστής της Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα!

Ποδοσφαιριστής της Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα!

By on 26 Μαΐου, 2017 0 747 Views
Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπερνάρντο Σίλβα!  
Νωρίς νωρίς, πριν καν… μπεις ο Ιούνιος και το πρώτο super deal είναι γεγονός! Η Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπερνάρντο Σίλβα από την Μονακό, προσφέροντας ούτε λίγο ούτε πολύ – μαζί με τα μπόνους- 70εκατ. ευρώ!
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποδέχτηκε την πρόκληση των «πολιτών», πήρε αμέσως το αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία και υπέγραψε το νέο του πενταετές συμβόλαιο! Η ενσωμάτωσή του στην ομάδα θα γίνει, βάσει νόμου, την 1η Ιουλίου!
«Νιώθω υπέροχα! Βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι σπουδαίο που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία! Χαίρομαι που ανήκω στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του 22χρονου άσου και συνέχισε αναφερόμενος στον νέο του προπονητή, Πεπ Γκουαρτνιόλα:
«Εάν δεν είναι ο κορυφαίος, τότε σίγουρα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Δεν μπορείς να πεις όχι όταν σου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψεις υπό την καθοδήγηση του Γκουαρντιόλα! Είναι σπουδαία όσα κατάφερε στις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου και όλοι περιμένουμε να φέρει τρόπαια και εδώ. Χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί του».