3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Για εμένα η Ομόνοια ήταν και θα είναι για πάντα η οικογένεια μου.

Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Για εμένα η Ομόνοια ήταν και θα είναι για πάντα η οικογένεια μου.

By on 1 Ιουνίου, 2017 0 1001 Views

Ο Δημήτρης Χριστοφή υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμη τέσσερα χρόνια στην Ομόνοια, σε εκδήλωση στην Green Boutique. Αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν στον χώρο και αποθέωσαν τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και υπέγραψε αυτόγραφα.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Χριστοφή, μέχρι το 2021.

Ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε 211 παιχνίδια και σκόραρε 38 φορές. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο ασπίδες. Το 2013 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, ενώ το 2015 και το 2017 ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου.

Ο Δημήτρης Χριστοφή αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 17 Ιουλίου 2008. Το 2007 αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, με τη φανέλα της ΕΝΠ.

Το 2013 μετεγγράφηκε στη Σιόν Ελβετίας και το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συγκινημένος, ο Δημήτρης Χριστοφή λίγο μετά την υπογραφή στο νέο του συμβολαίου, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Πάνω από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου. Για εμένα η Ομόνοια ήταν και θα είναι για πάντα η οικογένεια μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλη φανέλα προσωπικά. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση της Ομόνοιας που έδειξε με τις προθέσεις της, όπως και εγώ, ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα. Θα πω και ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που δεν ξέρω πως να το πω λόγω συναισθημάτων, αυτός με κράτησε να μείνω εδώ. Τον ευχαριστώ και όπως είπαν και ο πρόεδρος και ο προπονητής, τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας μπορεί να είναι και πολύ λίγα. Θέλουμε την βοήθεια τους για την καινούρια σεζόν και τη νέα αρχή. Με την στήριξη τους, θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει».