18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Θέλουμε να συνεχίσουμε την οικονομική εξυγίανση και όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την οικονομική εξυγίανση και όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία»

By on 1 Ιουνίου, 2017 0 706 Views

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης μίλησε για όλα όσα αφορούν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SUPER SPORT FM:

«Κάναμε τις εκλογές, βγήκε το νέο συμβούλιο το οποίο επέλεξε πρόεδρο εμένα. Ευχαριστώ όλα τα μέλη που ήταν στην συνέλευση και να ευχηθούμε ότι καλύτερο»

Πόσα χρόνια είστε στην ομάδα;
«Νομίζω στο μόνο διοικητικό συμβούλιο που δεν ήμουν μέλος ήταν του Γιώργου Αλεξάνδρου. Επέστρεψα από τι σπουδές μου αρχές της 10ετιας του 1980 μπήκα στην ομάδα».

«Σίγουρα η Νέα Σαλαμίνα είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαστε στις 6 πιο δημοφιλείς ομάδες. Πριν κάποια χρόνια πάρθηκαν κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, ξοδεύτηκαν χρήματα που δεν έπρεπε απερίσκεπτα και έφεραν την ομάδα αρκετά πίσω. Εδώ και πέντε χρόνια από τότε που ανέλαβε ο Γιώργος Γεναγρίτης και επιστρέψαμε στην α΄ κατηγορία είπαμε ότι ο στόχος ήταν μια συνεχής 5ετή παρουσία στην α΄ κατηγορία και οικονομική εξυγίανση. Μπορώ να πω ότι είμαστε στους στόχους, δεν πέρασε στην β΄ κατηγορία, πήραμε και 6η και 7η θέση και η οικονομική εξυγίανση συνεχίζεται. Πριν πέντε χρόνια τα χρέη ήταν 5 εκατομμύρια και τώρα έχουν μειωθεί αρκετά. Πρέπει να εκτιμηθεί αυτό που τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας».

Πόσο εύκολο ήταν να πέσει το χρέος;
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς πληρώναμε παλιά και  αφήναμε τα τρέχοντα. Πληρώσαμε πέραν των 3 εκατομμυρίων και είμαστε εδώ που είμαστε. Είναι επιτυχία αυτό ή δεν είναι;».

Για τη νέα προσπάθεια…
«Στη νέα προσπάθεια θέλουμε να συνεχίσουμε την οικονομική εξυγίανση και όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της ομάδας. Ο προυπολογισμός παρουσιάστηκε για την επόμενη χρονιά και θα είναι μειωμένος κατά 10-15%. Θα γίνουν περικοπές διότι φέτος θα είναι με 14 ομάδες και μετά πάμε σε 12. Θα είναι πιο δύσκολα στην συνέχεια και ίσως απαιτηθούν περισσότερες δαπάνες για να κρατηθούμε στην α΄ κατηγορία».

**«Από εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις και για προπονητής και για παίκτες. Έγιναν επαφές με προπονητής, έγινε μια πρώτη αξιολόγηση και θα αποφασίσουμε».