19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ο κ. Λορένθο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Μέιν»

«Ο κ. Λορένθο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Μέιν»

By on 2 Ιουνίου, 2017 0 783 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν το και κυρίως τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στονSuper Sport FM.

Για τις πρώτες ανακοινώσεις…  

«Οι ανακοινώσεις αφορούν τις περιπτώσεις που ολοκληρώθηκαν. Είναι δύο πολύ καλές προσθήκες με προοπτική να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους του. Είναι μειωμένου ρίσκου επιλογές και ελπίζουμε να αποδειχθεί στην πράξη. Αυτό που απομένει είναι να προχωρήσουμε σε κάποιες αναγκαίες προσθήκες για να μπορέσει ο Μάριο Μπέιν στις 19 Ιουνίου να έχει όλους τους παίκτες στο Μιστράλ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Αν είναι προχωρημένα κάποια μεταγραφικά ζητήματα…

«Ο κ. Λορένθο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Μέιν, ο οποίος έχει αναλωθεί στην αξιολόγηση του ρόστερ και των δύο μεταγραφών που έγιναν. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διαβουλεύσεις για το ποιες περιπτώσεις θα προχωρήσουν. Έχει διαμορφωθεί μια λίστα, προστίθενται και νέα ονόματα που αξιολογούνται και όλα αυτά θα τρέχουν μέρα με τη μέρα για να φτάσουμε στο σημείο που θα παρθούν αποφάσεις».

Για τους Ρόμο, Σόουζα και Αντωνίου…

«Ονόματα τα οποία μας ενδιαφέρουν ή παρουσιάζονται να μας ενδιαφέρουν, μπαίνουν στην ίδια θέση για το πώς τοποθετούμαστε. Δεν υπάρχει κάτι επιπλέον που μπορώ να αναφέρω Οι εξελίξεις θα τρέξουν έτσι και αλλιώς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή. Καθημερινά συσχετίζονται ονόματα με το ΑΠΟΕΛ και δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε λογική διάψευσης ή επιβεβαίωσης».

Αν θα υπάρχουν αλλαγές ή θα σπάσουν συμβόλαια…  

«Δεν υπάρχει τέτοια σκέψη αυτή τη στιγμή. Βάζουμε προτεραιότητα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές. Θα γίνει αξιολόγηση για να μπορέσουμε μέσα από την προετοιμασία να εξάγουμε συμπεράσματα αν θα υπάρξει και άλλο ενδεχόμενο».

Για τις τοποθετήσεις του Τόμας Κρίστιανσεν και τις επιλογές που γίνονταν στις μεταγραφές…  

«Στη συνέντευξη είπε ο ίδιος ότι οι Μπαράλ και Λάγο ήταν 100% δικές του επιλογές. Από κει και πέρα το θέμα της επιλογής ποδοσφαιριστών είναι ένα ζήτημα και το θέμα της έγκρισης είναι ένα άλλο ζήτημα. Ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να κρατήσουμε και πολλά άλλα. Είχαμε μια καλή συνεργασία εκτίμησης που στο τέλος της μέρας στέφθηκε με επιτυχία. Τον αποχαιρετήσαμε σαν φίλο».

Για τους Ουκρανούς επενδυτές…  

«Ξεκαθάρισε στη γενική συνέλευση το θέμα. Αυτό που ειπώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας είναι ότι το ενδιαφέρον των Ουκρανών για το μετοχικό κεφάλαιο είναι υπαρκτό. Υπάρχει μια κατάθεση μισού εκατομμυρίου για να δώσουν σάρκα και οστά σε αυτή την πρόθεση. Θα πρέπει να γίνει μια τέτοια συμφωνία που στο νομικό της πλαίσιο θα διαφυλάττει από το ενδεχόμενο να αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας. Είναι θέμα των δικηγόρων και των νομικών. Οι ίδιοι έχουν εκφράσει και την πρόθεση να είναι επενδυτές στο πρότζεκτ για το γήπεδο. Όταν υπάρξει κατάληξη θα ενημερωθεί και η γενική συνέλευση».