17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Πορευόμαστε με βάση την περσινή μας ομάδα

Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Πορευόμαστε με βάση την περσινή μας ομάδα

By on 8 Ιουνίου, 2017 0 861 Views

Το εμπάργκο μεταγραφών δεν αλλάζει τον προυπολογισμό του Ολυμπιακού ενώ ίσως αποδειχθεί ευκαιρία για νεαρούς παίκτες της ομάδας να δείξουν το ταλέντο τους.Πως αντιμετωπίζει ο επίσημος Ολυμπιακός τη νεα χρονία εξήγησε με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Για το εμπάργκο μεταγραφών:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζουμε τα με τα ίδια δεδομένα. Να είναι ήσυχος ο κόσμος του Ολυμπιακού, όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο και θα υπάρξει τις επόμενες μέρες, θα το μάθει. Πορευόμαστε με βάση την περσινή μας ομάδα».

Για το ρόστερ:

«Το γεγονός ότι θα πορευτούμε με την περσινή ομάδα και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, έχει και τα θετικά του. Μέσα από τα παιχνίδι θα εκδηλώσουν το ταλέντο τους και κανένας δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν. Στο χέρι τους είναι να αποδείξουν ότι το αξίζουν».

Για τον Στυλιανό Κωνσταντίνου:

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια θέση που θέλουμε να ενισχυθούμε. Δεν υπάρχει κάποια υπογραφή, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο Χίντι είναι στο ρόστερ».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές:

«Μας ενδιαφέρουν ταλέντα για μακροχρόνια συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να στηριζόμαστε με Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτή την στιγμή, αρκετοί παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία, έχουν περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και έτσι θα πορευθούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι ανέφικτο να συνεχίσουμε τις τρελές πορείες των προηγούμενων χρόνων».

Για το χρέος:

«Είναι οφειλές σε ποδοσφαιριστές, γύρω στις 350.000 ευρώ. Είναι αστείο ποσό να συζητάμε πως είναι επικίνδυνο για την βιωσιμότητα του Ολυμπιακού. Ήταν διπλάσιο το χρέος αλλά το έχουμε μειώσει. Το σημαντικό είναι πως δεν προσθέτουμε χρέη».

Για τον προϋπολογισμό:

«Το μπάτζετ της φετινής χρονιάς ήταν προκαθορισμένο είτε με εμπάργκο είτε χωρίς. Θα είναι αυξημένο 10-15% από τον περσινό προϋπολογισμό».