3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΚΕΥΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ:Δεν ρισκάρουν οι γιατροί για προβλήματα όπως του Γκιέ

ΣΚΕΥΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ:Δεν ρισκάρουν οι γιατροί για προβλήματα όπως του Γκιέ

By on 14 Ιουνίου, 2017 0 976 Views

Ο Σκεύος Χρίστου αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τον Άμπραχαμ Γκιέ, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 31 του χρόνια. Ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής, μίλησε για πρώτη φορά στον Super Sport FM, για το συγκεκριμένο θέμα, δίνοντας κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

«Ήταν η αιτία να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν είχα άλλη επιλογή. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια στα 31 μου χρόνια. Έληξε το δελτίο υγείας και έπρεπε να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Η γιατρός άκουγε κάτι περίεργα και έπρεπε να κάνω εξειδικευμένες εξετάσεις. Υπάρχει ένα όριο στον αθλητή και το ξεπέρασα. Είχα το πρόβλημα και έπαιζα μέχρι τη στιγμή που πήγα να βγάλω δελτίο υγείας. Δεν παίρνει κανείς το ρίσκο. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Κανένας αθλητής δεν παίζει με αυτό το πρόβλημα. Όταν το άκουσα ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι μου. Δεν παίρνει κανείς το ρίσκο. Πήγα σε γιατρούς στην Ρουμανία, 3 στην Κύπρο. Πήγα Σερβία, Ιταλία και Ελλάδα. Δεν ρισκάρει κανένας γιατρός. Είπα στον γιατρό, να μην υπογράψει και να υπογράψω με δική μου ευθύνη. Μου είπε ότι «αν σε αφήσω να υπογράψεις, εγώ τι δουλειά κάνω εδώ». Με τον αθλητισμό, αυτό το πρόβλημα μεγαλώνει.

Επαγγελματικά απαγορεύεται να αγωνίζεσαι, αλλά μπορείς να ασχοληθείς με πιο μικρές και ερασιτεχνικές κατηγορίες».

Για το ψυχολογικό κομμάτι…

«Ήταν ότι χειρότερο. Δεν μπορούσα να το δεχτώ με τίποτα. Σταμάτησα τον Γενάρη και μετά από τρεις μήνες, πέθανε ο 24χρονος Καμερουνέζος στη Δυναμό Βουκουρεστίου».